Sháníte český návod k mixéru/šlehači Gastroback 40986?

Gastroback 40986 – český návod

Předtím, než uvedete mixér/šlehač Gastroback 40986 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k Gastroback 40986 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Gastroback 40986

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Gastroback 40986dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Gastroback 40986 – informace

  • český návod k výrobku Gastroback 40986 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: Gastroback Mixéry/šlehače
  • Barva: nerez
  • Druh: stolní
  • Počet rychlostí: 12
  • Regulace rychlosti: #EANF#
  • Materiál: #EANF#
  • Cena Gastroback 40986: 2 999 Kč

Gastroback 40986 základní info
nejlepší cena

Gastroback 40986 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Gastroback 40986
Parametry Gastroback 40986
Obchody s produktem Gastroback 40986

Mixér VITAL PRO - GASTROBACK 40986 Mixér masivní konstrukce, jednoduché ovládání, možnost automatických programů. Snadné ovládání prosvícenými tlačítky a ovladačem rychlostí: 12 rychlostních stupňů - rozsah otáček 3.900 až 20.000 otáček / minutu. NOVINKA: Kromě standardního ovládání voličem rychlosti je mixér vybaven třemi plně automatickými funkcemi. Po jednoduchém stisknutí některého ze tří tlačítek - ICE CRUSH, SMOOTHIE, INTERVAL - mixér plně automaticky střídá naprogramované otáčky a pauzy tak, aby byly vložené potraviny zpracovány podle zvoleného programu naprosto optimálně. Po ukončení programu se mixér automaticky vypne. ICE CRUSH - tlačítko zapne program, který je kromě drcení ledu vhodný i pro sekání ořechů, mandlí, sušeného ovoce, syrové zeleniny, bylinek a koření, pro mletí masa, luštěnin, kávy apod. SMOOTHIE - tlačítko zapne program vhodný pro zpracování čerstvého ovoce, jogurtu, zmrzliny, pro výrobu koktejlů a smoothie (směs dužiny a šťávy z čerstvého ovoce). INTERVAL - tlačítko zapne program, který je určený pro vzájemné vmíchání různých ingrediencí při výrobě omáček, šťáv, dresinků, pomazánek apod. Tento program je využíván i při čištění mixéru. Mixér je určen pouze pro domácí použití. Nádoba 1,75 litru z tepelně odolného skla. Robustní kovový kryt motoru. Pro optimální práci je mixér vybaven šestidílným ocelovým nožem. Rozměry: Š x H x V: 230 x 180 x 430 mm. Vysoce výkonný motor 1.000 W. Hmotnost: 4,1 kg.

Recenze Gastroback 40986

Gastroback 40986 manuál

Gastroback 40986 uživatelská příručka

Gastroback 40986 pdf

Mixér VITAL PRO - GASTROBACK 40986 Mixér masivní konstrukce, jednoduché ovládání, možnost automatických programů. Snadné ovládání prosvícenými tlačítky a ovladačem rychlostí:... celá specifikaceMixér VITAL PRO - GASTROBACK 40986 Mixér masivní konstrukce, jednoduché ovládání, možnost automatických programů. Snadné ovládání prosvícenými tlačítky a ovladačem rychlostí: 12 rychlostních stupňů - rozsah otáček 3.900 až 20.000 otáček / minutu. NOVINKA: Kromě standardního ovládání voličem rychlosti je mixér vybaven třemi plně automatickými funkcemi. Po jednoduchém stisknutí některého ze tří tlačítek - ICE CRUSH, SMOOTHIE, INTERVAL - mixér plně automaticky střídá naprogramované otáčky a pauzy tak, aby byly vložené potraviny zpracovány podle zvoleného programu naprosto optimálně. Po ukončení programu se mixér automaticky vypne. ICE CRUSH - tlačítko zapne program, který je kromě drcení ledu vhodný i pro sekání ořechů, mandlí, sušeného ovoce, syrové zeleniny, bylinek a koření, pro mletí masa, luštěnin, kávy apod. SMOOTHIE - tlačítko zapne program vhodný pro zpracování čerstvého ovoce, jogurtu, zmrzliny, pro výrobu koktejlů a smoothie (směs dužiny a šťávy z čerstvého ovoce). INTERVAL - tlačítko zapne program, který je určený pro vzájemné vmíchání různých ingrediencí při výrobě omáček, šťáv, dresinků, pomazánek apod. Tento program je využíván i při čištění mixéru. Mixér je určen pouze pro domácí použití. Nádoba 1,75 litru z tepelně odolného skla. Robustní kovový kryt motoru. Pro optimální práci je mixér vybaven šestidílným ocelovým nožem. Rozměry: Š x H x V: 230 x 180 x 430 mm. Vysoce výkonný motor 1.000 W. Hmotnost: 4,1 kg.
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS