Sháníte český návod k vysavači Morphy Richards 734000?

Morphy Richards 734000 – český návod

Předtím, než uvedete vysavač Morphy Richards 734000 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k Morphy Richards 734000 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Morphy Richards 734000

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Morphy Richards 734000dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Morphy Richards 734000 – informace

  • český návod k výrobku Morphy Richards 734000 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: Morphy richards Vysavače
  • Barva: modrá
  • Druh: tyčové
  • Napájení: #EANF#
  • Cena Morphy Richards 734000: 4 999 Kč

Morphy Richards 734000 základní info
nejlepší cena

Morphy Richards 734000 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Morphy Richards 734000
Parametry Morphy Richards 734000
Obchody s produktem Morphy Richards 734000

Vysavač Morphy Richards 734000 - návod, manuál, příručka

Recenze Morphy Richards 734000

Morphy Richards 734000 manuál

Morphy Richards 734000 uživatelská příručka

Morphy Richards 734000 pdf

Supervac Sleek Pro je nejmodernějším bezdrátovým vysavačem značky Morphy Richards s výkonem kabelového vysavače. Je to perfektní pomocník i pro každodenní vysávání po celém... celá specifikaceSupervac Sleek Pro je nejmodernějším bezdrátovým vysavačem značky Morphy Richards s výkonem kabelového vysavače. Je to perfektní pomocník i pro každodenní vysávání po celém domě. Použijte jej ve svislém režimu pro rychlé a snadné čištění v domácnosti. Převeďte jej na výkonný ruční vysavač pro vysávání auta nebo schodů. Supervac Sleek Pro může být použit na všechny typy podlah v domácnosti, navíc má 3 nastavení výkonu, včetně turbo režimu, který vám poskytne vyšší výkon pro ty nejodolnější nečistoty. Morphy Richards Supervac Sleek Pro je dodáván s řadou příslušenství včetně štěrbinového nástavce, prachového kartáče a nástavce na čalounění. Vysoce výkonný bezdrátový vysavač Supervac Sleek Pro je ideální pro každodenní úklid domácnosti. Vysavač můžete snadno přeměnit do výkonného ručního přístroje pro použití na schodech nebo dokonce v autě. Pro vysávání jsou k dispozici tři nastavení výkonu, včetně turbo režimu, který Vám pomůže zbavit se i těch nejodolnějších nečistot. Supervac Sleek Pro je dodáván s řadou příslušenství včetně štěrbinového nástavce, prachového kartáče a nástavce na čalounění. Příslušenství lze upevnit na standardní hubici pro běžné používání nebo také přímo k tělu vysavače a využít jej jako ruční vysavač pro snadné vysávání čalouněných povrchů, záclon, zábradlí a různých těžko dostupných míst. S bezdrátovým vysavačem Supervac Sleek Pro nebudete omezeni délkou kabelu a budete si tak moci dopřát absolutní volnost pohybu. Výkon pohání 32,4V lithium-iontová baterie, která díky technologii rychlého nabíjení dosáhne úplného nabití za 4 hodiny. Při provozu Vás indikátor vybití baterie upozorní na stav Vaší baterie. S provozem až 60 minut nebylo doposud vysávání Vašeho domova snadnější. Vysavač má praktický úchyt na stěnu, který slouží jako jeho držák a zároveň jako nabíjecí stanice. Díky tomu budete mít vysavač vždy připraven a po ruce. Parametry typ baterie: Lithium – Iontový napětí baterie: 32,4 V doba provozu: 60/25/20 minut doba nabíjení: 4 hodiny objem nádoby na nečistoty: 0,5 l výkon motoru: 110 W Obsah balení 1 x Supervac Sleek Pro baterie držák na stěnu s nabíječkou štěrbinový nástavec nástavec na čalounění prachový kartáč návod k použití
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS