Sháníte český návod k vysavači Hoover SN 55011?

Hoover SN 55011 – český návod

Předtím, než uvedete svůj nový vysavač Hoover SN 55011 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k vysavači Hoover SN 55011 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Hoover SN 55011

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Hoover SN 55011 dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Hoover SN 55011 – informace

  • český návod k výrobku Hoover SN 55011 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: LCD monitory

Hoover SN 55011 základní info
nejlepší cena

Hoover SN 55011 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Hoover SN 55011
Parametry Hoover SN 55011
Obchody s produktem Hoover SN 55011

Energetická třída: A Maximální příkon: 700 W Hladina hluku: 72 dB Systém separace prachu: EPA sáček (sáčková i bezsáčková verze) Objem nádoby na prach / sáčku: 1,5 / 3,2 l Pracovní rádius: 9 m Čistá váha: 4,75 kg Moderní design barva: transparentní modrá Snadná manipulace S podlahovým vysavačem HOOVER SN70/SN55011 se vám bude velmi komfortně a snadno manipulovat - kompaktní rozměry, nízká hmotnost. Vybaven je mnohými inteligentními prvky, kterými zabezpečuje vysokou bezpečnost i pohodlí po celou dobu. Neuvěřitelně lehká bude pohyblivost na všech typech povrchů díky 3 kolečkům z toho 1 otočné o 360 °. Účinná EPA filtrace S vysavačem Hoover bude vysávání mimořádně účinné, efektivní a důkladné. Je totiž vybaven skvělým EPA 12 filtrem, který spolehlivě zachytí každou nečistotu. I ta nejmenší částečka prachu skončí v tomto účinném filtru. Filtr je omyvatelný, takže ho stačí jednoduše vyčistit pod teplou vodou. Vzduch v místnosti po vysávání zůstává čistý a bez alergenů. Systém separace prachu: EPA sáček (sáčková i bezsáčková verze). EPA sáček nabízí dostatečnou kapacitu 3,2 litrů, a objem samotenj nádoby je 1,2 l. Cyklónová kazeta pro bezsáčkový verzi - ZDARMA V BALENÍ Teleskopická trubice S tímto šikovným vysavačem se dostanete všude. Díky teleskopické trubici se dostanete i do těžko přístupných míst v každé místnosti vaší domácnosti. Teleskopická trubicese dá zkrátit nebo prodloužit podle vašich potřeb. Vysávání bude pohodlné, důkladné a rychlé. Součástí výbavy vysavače jsou různé nástavce a kartáče na nejrůznější druhy povrchů. Odteď pohodlně a důkladně vysajete podlahy, dlažby, koberce i čalounění. Hadice je flexibilní a otočná o 360 °. Vyzkoušejte tento skvělý vysavač a úklid bude nyní hračkou. Příslušenství: Kobercová a podlahová hubice: All Floors Plus Hubice na koberec: Carpet Optimax Další hubice: Parquet Příslušenství 2v1: Hubice na nábytek + Štěrbinová hubice Další výhody Spotřebič disponuje možností regulace výkonu. Díky tomu si můžete nastavit přesně takový výkon, jaký vám vyhovuje. Proto budete mít důkladně výsledky čištění i velmi špinavý koberec či podlahu a v případě, že potřebujete jen zlehka vysát podlahu stačí využít nižší výkon. Délka přívodní šňůry je 6 metrů a pracovní rádius dosahuje 9 metrů, takže můžete pohodlně vysávat i větší místnosti.

Recenze Hoover SN 55011

Hoover SN 55011 manuál

Hoover SN 55011 uživatelská příručka

Hoover SN 55011 pdf

86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS