Sháníte český návod k topinkovači Russell Hobbs 20740?

Russell Hobbs 20740 – český návod

Předtím, než uvedete topinkovač Russell Hobbs 20740 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k topinkovači Russell Hobbs 20740 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Russell Hobbs 20740

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Russell Hobbs 20740 dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Russell Hobbs 20740 – informace

  • český návod k výrobku Russell Hobbs 20740 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: – topinkovače
  • parametry: Funkce rozmrazování, 2, 1600 W, Držák na pečivo
  • cena Russell Hobbs 20740: 1 599 Kč

Russell Hobbs 20740 základní info
nejlepší cena

Russell Hobbs 20740 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Russell Hobbs 20740
Parametry Russell Hobbs 20740
Obchody s produktem Russell Hobbs 20740

Russell Hobbs 20740 - návod, manuál, příručka

Recenze Russell Hobbs 20740

Russell Hobbs 20740 manuál

Russell Hobbs 20740 uživatelská příručka

Russell Hobbs 20740 pdf

Vychutnejte si svou topinku během okamžiku Tento topinkovač na 2 krajíce Buckingham je ideální pro milovníky topinek, kteří by rádi rozšířili své možnosti ve výběru pečiva. Se dvěmi širšími přihrádkami nemusíte krájet na snídani příliš úzké plátky. Místo toho si můžete vychutnat housku, lívance nebo větší a tlustší krajíce. Má funkci rychlejšího opékání, což znamená, že si můžete dopřát topinku, jak ji máte rádi, o něco rychleji - což je skvělé, když někam pospícháte nebo jich připravujete spoustu najednou. Stejně jako je tento topinkvač vylepšený o řadu chytrých funkcí, včetně funkce pro zmrazený chléb, který vám umožní opékat plátky přímo z mrazáku, tak i dobře vypadá. Má stylový matný a lesklý kryt z nerezové oceli a modrý pruh, který svítí během cyklu pečení. Technologie rychlého opečení Naše speciální navržení opékacích součástí a moderní topný dráp Vám přináší až o 55% rychlejší opečení*. Ideální pro dobu, kdy pospícháte nebo se Vám nechce zbytečně čekat. Extra šířka, extra nadzvednutí Široké otvory ideální pro opečení silnějších plátků chleba, lívanců, bochánků a čajových dortíků. Extra nadzvednutí pro menší typy chlebů. Technické parametry: Lesklá/kartáčovaná nerez ocel s reliéfním logem Russell Hobbs Rychlejší opékací technologie O 55% rychlejší opékání* Modře podsvícený proužek v průběhu opékání Široké přihrádky - ideální pro silnější plátky - lívance, koláčky a silnější plátky chleba Funkce rozmrazování, stop a znovu zahřátí se světelným indikátorem Vyjímatelný tácek na drobky Nastavitelný stupeň opečení Mřížka na rozpékání Záruka 24 měsíců *při testování s 18116-56 Deluxe ToasterVychutnejte si svou topinku během okamžiku Tento topinkovač na 2 krajíce Buckingham je ideální pro milovníky topinek, kteří by rádi rozšířili své možnosti ve výběru pečiva. Se... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS