Sháníte český návod k navigaci Teasi Core (bp-16002)?

Teasi Core (bp-16002) – český návod

Předtím, než uvedete svojí novou navigaci Teasi Core (bp-16002) do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k navigaci Teasi Core (bp-16002) obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Teasi Core (bp-16002)

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Teasi Core (bp-16002) dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Teasi Core (bp-16002) – informace

  • český návod k výrobku Teasi Core (bp-16002) vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: LCD monitory

Teasi Core (bp-16002) základní info
nejlepší cena

Teasi Core (bp-16002) popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Teasi Core (bp-16002)
Parametry Teasi Core (bp-16002)
Obchody s produktem Teasi Core (bp-16002)

Teasi Core, absolutní novinka v nabídce značky, je inteligentní cyklocomputer s mnoha užitečnými funkcemi. Za klíčovou v tomto ohledu považujeme možnost propojení s chytrými mobilními telefony prostřednictvím zdarma dostupné aplikace Tahuna. Pomocí smartphonu bude moci provádět veškerá nastavení a především stahovat, vytvářet a upravovat trasy jednotlivých jízd. Díky bezdrátovému propojení budete mít veškeré informace doslova jako na dlani. „Malý rozměr, velké výkony“ Přímo na displeji cyklocomputeru uvidíte údaje o právě probíhající jízdě včetně jednoduchých navigačních pokynů a takzvaných chytrých notifikací. Ty vás včas upozorní na příchozí hovor, zprávu či email a dají vám možnost bezpečně zareagovat. Klíčové vlastnosti: Odolné tělo s kompaktními rozměry, nízkou hmotností a snadno čitelným displejem Vestavěná baterie s až 100 hodinami provozu Rozhraní Bluetooth® 4.0 a ANT+ pro propojení se smartphony a sportovními senzory Funkce inteligentního cyklocomputeru včetně možnosti navigace prostřednictvím zdarma dostupné mobilní aplikace Tahuna (Android / iOS) Snadná synchronizace dat bez nutnosti připojení k počítači Široké možnosti nastavení Obsah balení: Cyklocomputer Držák na řídítka 4FIX Light USB datový / nabíjecí kabel Senzor rychlosti a kadence Stručný český návod

Recenze Teasi Core (bp-16002)

Teasi Core (bp-16002) manuál

Teasi Core (bp-16002) uživatelská příručka

Teasi Core (bp-16002) pdf

86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS