Sháníte český návod ke kuchyňské váze Terraillon Macaron 12608?

Terraillon Macaron 12608 – český návod

Předtím, než uvedete kuchyňskou váhu Terraillon Macaron 12608 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod ke kuchyňské váze Terraillon Macaron 12608 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Terraillon Macaron 12608

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Terraillon Macaron 12608 dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Terraillon Macaron 12608 – informace

  • český návod k výrobku Terraillon Macaron 12608 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: Terraillon – kuchyňské váhy
  • parametry: #EANF#
  • cena Terraillon Macaron 12608: 599 Kč

Terraillon Macaron 12608 základní info
nejlepší cena

Terraillon Macaron 12608 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Terraillon Macaron 12608
Parametry Terraillon Macaron 12608
Obchody s produktem Terraillon Macaron 12608

Terraillon Macaron 12608 - návod, manuál, příručka

Recenze Terraillon Macaron 12608

Terraillon Macaron 12608 manuál

Terraillon Macaron 12608 uživatelská příručka

Terraillon Macaron 12608 pdf

Stylová kuchyňská digitální váha Terraillon - s vtipným designem inspirovaným tradičním francouzským sladkým pečivem, vyráběným ve Francii již od dob renesance - makronkami - je vybavena vážicí platformou z odolného plastu s vysokým leskem. Váha nepřipomíná francouzské plněné piškotky (originál francouzské makronky můžete u nás zakoupit např. v pekařstvích Paul)jen názvem a vzhledem, ale i veselými a optimistickými barvami.** Tato "makronka" je v barvě grenadiny - v jasné červené. LCD displej má vysoké rozlišení, je snadno čitelný, jeho velikost je 53x24 mm. Ovládání je jednoduché, intuitivní. Váha Terraillon má zabudovanou funkci automatického vynulování a funkci TARA-dovažování a možnost přepnutí na gramy či mililitry pro maximální přesnost vážených potravin. Na spodní části je umístěna ochrana proti nechtěnému posunu pro vysokou stabilitu a na zadní straně je integrovaná rukojeť pro snadné přenášení. Technické údaje: maximální zatížení 5 kg, dělení po 1 gramu, provoz na dvě mikrotužkové alkalické baterie AAA, které nejsou součástí dodávky. Váha renomovaného francouzského výrobce Terraillon Macaron se velmi snadno udržuje díky naprosto hladkému povrchu. **Video k Terraillon Macaron váhám - makronkám ve vaší kuchyni:Vážení s váhou Macaron Terraillon je snadné - tlačítkem váhu zaktivujete, vyčkáte na aktivaci displeje, položíte potravinu na váhu a v okamžiku s přesností na gram víte váhu. Stejný postup je u sypkých ingreadiencí - díky funkci TARA na zapnutou váhu položíte nádobu, znovu stisknete tlačítko, a displej se opětovně vynuluje. Poté pouze přisypáváte potraviny a okamžitě zjišťujete jejich váhu - to samé můžete vícekrát opakovat, ideální např. pro vážení ingrediencí těsta apod. Tato subtilní, ale výborně vybavená váha v kuchyni zabere velmi málo místa, je vždy po ruce a usnadní vám práci.Stylová kuchyňská digitální váha Terraillon - s vtipným designem inspirovaným tradičním francouzským sladkým pečivem, vyráběným ve Francii již od dob renesance - makronkami -... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS