Sháníte český návod k filtrační konvici Terraillon Rainb´O 12133?

Terraillon Rainb´O 12133 – český návod

Předtím, než uvedete filtrační konvici Terraillon Rainb´O 12133 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k filtrační konvici Terraillon Rainb´O 12133 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Terraillon Rainb´O 12133

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Terraillon Rainb´O 12133 dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Terraillon Rainb´O 12133 – informace

  • český návod k výrobku Terraillon Rainb´O 12133 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: Terraillon – filtrační konvice
  • parametry: #EANF#
  • cena Terraillon Rainb´O 12133: 590 Kč

Terraillon Rainb´O 12133 základní info
nejlepší cena

Terraillon Rainb´O 12133 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Terraillon Rainb´O 12133
Parametry Terraillon Rainb´O 12133
Obchody s produktem Terraillon Rainb´O 12133

Terraillon Rainb´O 12133 - návod, manuál, příručka

Recenze Terraillon Rainb´O 12133

Terraillon Rainb´O 12133 manuál

Terraillon Rainb´O 12133 uživatelská příručka

Terraillon Rainb´O 12133 pdf

Filtrační konvice na vodu Terraillon Rainb´O 12133 + 1 x filtrační patrona Terraillon Easy Match Filtrační konvice Terraillon - z čirého, průhledného plastu s vysokým leskem a červenými doplňky, určená pro 2-4 osoby s ergonomickou masivní rukojetí, která se dobře drží a brání nechtěnému vyklouznutí z ruky. Konvice má praktickou integrovanou krytku okrajů nádoby. Je vybavena patentovaným přesným digitálním ukazatelem počtu dní Terraillon™ po které můžete ještě používat filtrační patronu. Součástí balení je zdarma 1 filtrační patrona Easy Match pro 30 dní v ceně Kč 135,-. Tyto oválné patrony jsou vhodné i pro mnoho dalších filtračních konvic na našem trhu (Brita, aj.). Specifikace: Kapacita filtrační konvice: 2,2 litry Pohodlně se vejde do dveří chladničky Spodní část konvice má protiskluzovou úpravu pro bezpečné postavení a vysokou stabilitu, nálevka posuvné víčko pro komfortní použití. Údržba konvice je snadná - bez sondy a víka ji můžete mýt i v myčce nádobí, nebo vypláchnout čistou vodou, a otřít. Filtrační konvice na vodu, které jsou stále oblíbenější u spotřebitelů, mají mnoho důvodů k využívání. Hlavním je bezpochyby fakt, že voda z vodovodního řadu je levná, vždy dosažitelná, většinou naprosto bezpečná, ale její součástí jsou látky ovlivňující negativně její chuť, zápach i barvu. Jedná se například o chlor, organické částice a těžké kovy – např. olovo, měď a hliník. Ve srovnání s balenou vodou je konvice vynikající alternativou, jak ušetřit – a ne málo, jedná se o tisíce až desetitisíce korun ročně – i vezmeme-li v úvahu cenu filtrační patrony. Filtrační patrony pro konvice Terraillon jsou velmi efektivní díky výrobní technologii mikro membrány a aktivního uhlí, cena 1 litru přefiltrovanéné vody je u typu Easy Filtra (odstraňuje z vody 85% chloru, vodní kámen, velkou část organických nečistot a těžkých kovů) cca 0,76 haléřů, u typu Easy Filtra Nitra (odstraňuje z vody 85% chloru, vodní kámen, organické nečistoty, těžké kovy i nitráty) cca 2,20 Kč. I v případě, že kupujeme levnější balenou vodu, je úspora naprosto zřejmá. Nehledě na nutnost donášky těžkých kartonů balené vody, ani chuť nemusí být vždy ta pravá. Dalším příjemným efektem použití filtrační konvice je odstranění vodního kamene, který bývá v některých oblastech problémem, a díky jemuž dochází i k poškození nebo nutnosti stálého odvápňování domácích spotřebičů – konvic, kávovarů, čajovarů atd. Za poznámku rozhodně stojí i nutnost recyklace PET lahví a zvyšování množství odpadu. Ušetřete za poštovné. Toto zboží si můžete vyzvednout na jednom z více než 500 výdejních míst v ČR a SR. Cena za doručení na výdejní místo v ČR je pouze 55,- Kč. Seznam výdejních míst naleznete zde. V Praze je možno tuto filtrační konvici vyzvednout ZDARMA.Filtrační konvice na vodu Terraillon Rainb´O 12133 + 1 x filtrační patrona Terraillon Easy Match Filtrační konvice Terraillon - z čirého, průhledného plastu s vysokým leskem a... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS