Sháníte český návod k vysavači THOMAS CYCLOON HYBRID LED 786551?

THOMAS CYCLOON HYBRID LED 786551 – český návod

Předtím, než uvedete vysavač THOMAS CYCLOON HYBRID LED 786551 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k THOMAS CYCLOON HYBRID LED 786551 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod THOMAS CYCLOON HYBRID LED 786551

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod THOMAS CYCLOON HYBRID LED 786551dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

THOMAS CYCLOON HYBRID LED 786551 – informace

  • český návod k výrobku THOMAS CYCLOON HYBRID LED 786551 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: Thomas Vysavače
  • Barva: bílá + modrá
  • Druh: #EANF#
  • Napájení: síťové
  • Cena THOMAS CYCLOON HYBRID LED 786551: 8 999 Kč

THOMAS CYCLOON HYBRID LED 786551 základní info
nejlepší cena

THOMAS CYCLOON HYBRID LED 786551 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna THOMAS CYCLOON HYBRID LED 786551
Parametry THOMAS CYCLOON HYBRID LED 786551
Obchody s produktem THOMAS CYCLOON HYBRID LED 786551

Vysavač THOMAS CYCLOON HYBRID LED 786551 - návod, manuál, příručka

Recenze THOMAS CYCLOON HYBRID LED 786551

THOMAS CYCLOON HYBRID LED 786551 manuál

THOMAS CYCLOON HYBRID LED 786551 uživatelská příručka

THOMAS CYCLOON HYBRID LED 786551 pdf

Vysavač Thomas Cycloon Hybrid Led Parquet - světová novinka od firmy Thomas pro milovníky parket. První bezsáčkový cyklónový vysavač, který odděluje hrubý a jemný prach a 100 %... celá specifikaceVysavač Thomas Cycloon Hybrid Led Parquet - světová novinka od firmy Thomas pro milovníky parket. První bezsáčkový cyklónový vysavač, který odděluje hrubý a jemný prach a 100 % znatelně osvěžuje vzduch. Výkonný přístroj, který vyřeší dva nejdůležitější problémy v každé domácnosti díky tajemství dvoukomorového vyklónového easyboxu. A jaké jsou další výhody tohoto skvělého vysavače? Snadné a hygienické vyprazdňování THOMAS easybox Komoru hrubých nečistot lze zcela snadno otevřít a jednoduše vyprázdnit do nádoby na odpadky. Vysávání s osvěžováním vzduchu Vždy, když je to nutné jednoduše vyměňte easyBox za AQUA-FreshAir-Box cyklónového vysavače LED PARQUET a vysávejte s osvěžováním vzduchu. Bezprašné vyprázdnění Nasátý prach, zvířecí chlupy, alergeny, roztoče, nečistoty a další částice prachu, které byly navázány ve vodě, se jednoduše likvidují se znečištěnou vodou. Čerstvý a čistý vzduch v místnosti díky AQUA-FreshAir-Box Při vysávání s osvěžováním vzduchu s bezsáčkovým cyklónovým vysavačem probíhá čtyřnásobná filtrace a bezpečné navázání prachu: HEPA filtr 13, mikrofiltr odváděného vzduchu, pylový filtr a především voda vážou i nejjemnější částice prachu a pyly a vytváří tak ve všech místnostech klima, vhodné pro alergiky. Technické vychytávky Přístroj CYCLOON HYBRID LED PARQUET s výkonem sání 1 400 Watt s technologií pohonu bypass nadchne milovníky parket svojí snadnou manipulací. Obratem ruky lze přecházet z maximálně čistého vysávání s osvěžováním vzduchu na rychlé cyklónové vysávání. Sací výkon cyklónového vysavače je elektronicky regulovatelný a lze ho velmi jednoduše regulovat ve 3 stupních včet. energeticky úsporného stupně Eco. Univerzální podlahová hubice s LED osvětlením a přepínáním nohou Maximální radost z vysávání zajistí univerzální podlahová hubice CleanLight. S výbavou LED osvětlením vysajete i pod nábytkem a v tmavých rozích důkladně a efektivně. Díky praktickému přepínání nohou na hubici lze jedním sešlápnutím snadno provést výměna hubice „ve stoje“ bez námahy a šetrně pro záda! Vysávání citlivých podlah bez poškrabání Podlahy jako parkety a laminát vyžadují šetrnou péči a díky hubicí na parkety Turn-around obsaženou ve standardním příslušenství cyklónového vysavače firmy THOMAS lze i tyto podlahy vysávat bez problémů a bez poškrabání. Příslušenství: Dvě kvalitní podlahové trysky 190 mm , široká polštářová hubice, dlouhá spárová hubice 360 mm se sacím kartáčovám nástavcem.
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS