Sháníte český návod k mixéru/šlehači vidaXL 50675?

vidaXL 50675 – český návod

Předtím, než uvedete mixér/šlehač vidaXL 50675 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k vidaXL 50675 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod vidaXL 50675

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod vidaXL 50675dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

vidaXL 50675 – informace

  • český návod k výrobku vidaXL 50675 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: Petrashop.cz Mixéry/šlehače
  • Barva: Černý
  • Druh: #EANF#
  • Počet rychlostí: #EANF#
  • Regulace rychlosti: #EANF#
  • Materiál: #EANF#
  • Cena vidaXL 50675: 1 988 Kč

vidaXL 50675 základní info
nejlepší cena

vidaXL 50675 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna vidaXL 50675
Parametry vidaXL 50675
Obchody s produktem vidaXL 50675

Mixer/šlehač vidaXL 50675 - návod, manuál, příručka

Recenze vidaXL 50675

vidaXL 50675 manuál

vidaXL 50675 uživatelská příručka

vidaXL 50675 pdf

Pomocí tohoto profesionálního mixéru bez BPA můžete rozmačkat ovoce na džus, rozdrtit led, připravit si smoothie, mléčné koktejly nebo polévky, a to vše jen za pár vteřin. Je... celá specifikacePomocí tohoto profesionálního mixéru bez BPA můžete rozmačkat ovoce na džus, rozdrtit led, připravit si smoothie, mléčné koktejly nebo polévky, a to vše jen za pár vteřin. Je také ideální volbou pro přípravu kojenecké výživy. Tento stolní mixér je vybavený digitálním a snadno ovladatelným LCD displejem, velkou mixovací nádobou z tritanu a bez obsahu BPA a čepelemi z nerezové oceli, které účinně rozmixují všechny ingredience. Nádoba z tritanu je i při každodenním užívání téměř nezničitelná. Kde by skleněná nádoba při dopadu na zem praskla, nádoba z tritanu zůstane neporušená. Je navíc velmi lehká, takže je snadné ji sejmout. A protože je mixovací nádoba odolná vůči teplu, můžete do ní také nalít vřící vodu. Tritanová nádoba je navíc velmi tvrdá, takže se na ní v průběhu mixování nevytvoří téměř žádné škrábance. Tritanový materiál také nepodléhá zbarvení, způsobeného mrkví, rajčaty nebo jinými potravinami. Mixovací nádoba proto bude vždy vypadat jako nová. Stolní mixér se snadno čistí a snadno se s ním pracuje. Je vybavený 7 tlačítky pro funkce, jako je smoothie, zmrzlinové dezerty, zelené smoothie, polévka, drcení ledu pulzní spínač pro drcení ledu, samočištění a jedna porce; 6 otočných spínačů pro funkce, jako je míchání, mixování, sekání, příprava kaší a pyré a mletí. Šedesátivteřinová pracovní doba pro funkce přípravy smoothie, zmrzlinových dezertů, zelených smoothie, pro automatické čištění a přípravu jedné porce; sedm minut na polévku a čtyřicet sekund na pulzní drcení ledu. Původní nastavení spínače modelu je 1 minuta. Stiskněte TIME+ nebo TIME- pro nastavení pracovní doby. Rozsah nastavení času je: 1 vteřina až 3 minuty. Připravte si vynikající nápoje a užívejte si zdravého životního stylu díky tomuto mixéru! Barva: černá Materiál: tritan Rozměry: 18 x 25 x 47 cm (Š x H x V) Výkon: 1400 W Napětí: 220–240 V~ Objem: 2 l Maximální rotační rychlost: 25 000 ot./min 6 nastavení rychlosti Funkce časování Digitální LCD displej Materiál bez BPA
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS