Sháníte český návod k vysavači ECG VP 6080 BS?

ECG VP 6080 BS – český návod

Předtím, než uvedete vysavač ECG VP 6080 BS do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k ECG VP 6080 BS obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod ECG VP 6080 BS

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod ECG VP 6080 BSdohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

ECG VP 6080 BS – informace

  • český návod k výrobku ECG VP 6080 BS vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: Ecg Vysavače
  • Barva: šedá
  • Druh: klasické
  • Napájení: síťové
  • Cena ECG VP 6080 BS: 1 499 Kč

ECG VP 6080 BS základní info
nejlepší cena

ECG VP 6080 BS popis, recenze, obchody

Recenze a poradna ECG VP 6080 BS
Parametry ECG VP 6080 BS
Obchody s produktem ECG VP 6080 BS

Výkonný model bezsáčkového vysavače ECG VP 6080 BS je ideálním řešením, jak snadno dosáhnout dokonale čisté domácnosti. Vysavač je vybaven jedinečným HEPA filtrem, díky němuž vás účinně zbaví až 99 % všech nečistot. K tomu mimo jiné přispívá i vysoce efektivní cyklonový systém vysávání, při němž dochází k perfektnímu odstranění i těch nejjemnějších prachových částeček. Jistě vás také potěší bohaté příslušenství, které s sebou tento vysavač přináší. Jedná se o sadu 2 kartáčů na koberce a podlahy. Dále zde naleznete také speciální kartáč k odstranění prachu a inovativní turbo kartáč na odolné nečistoty. Teleskopická hubice pak zajišťuje nejpohodlnější obsluhu. Na veškeré nečistoty zde máte k dispozici objemnou prachovou nádobu o celkové kapacitě 2,5 l. Vysavač je vybaven také celou řadou praktických vychytávek mezi něž patří například šikovné madlo pro snadné přenášení nebo důmyslný systém pro automatické navíjení kabelu. Neméně významným prvkem je také tichý chod vysavače. Max. výkon 800 W Energetická třída A Cyklonová funkce vysávání Operační rádius 7,5 m Objem pytlíků na prach 2,5 l HEPA filtr 13 výstupní a motorový filtr Elektrická kontrola sací síly Teleskopická kovová trubice Jednoduchý systém údržby Podlahový kartáč, kobercový kartáč, turbo kartáč, prachový kartáč Automatické navíjení kabelu Madlo pro snadné přenášení Přívodní kabel 5 m Tichý chod 2 parkovací pozice

Recenze ECG VP 6080 BS

ECG VP 6080 BS manuál

ECG VP 6080 BS uživatelská příručka

ECG VP 6080 BS pdf

ECG VP 6080 BS, černá/bílá Mějte svou domácnost vždy uklizenou bez obavh, že by náhodou někdy mohla přijít neohlášená návštěva. S prachem a dalšími suchými nečistotami si... celá specifikaceECG VP 6080 BS, černá/bílá Mějte svou domácnost vždy uklizenou bez obavh, že by náhodou někdy mohla přijít neohlášená návštěva. S prachem a dalšími suchými nečistotami si hravě poradí bezsáčkový vysavač od společnosti ECG. S výkonem 800 W mu nebudou dělat problémy ani chomáče vlasů nebo zvířecích chlupů, výborně se proto hodí i do domů či bytů s domácími mazlíčky. Dva účinné filtry Energetická třída A vám zaručí efektivní a levný provoz. Vysavač funguje na cyklonové bázi. Prach je vtažen skrze teleskopickou kovovou trubici do velké 2,5l nádobky na prach, kde motorový vstupní filtr a výstupní filtr HEPA 13 zajistí, že nebude během úklidu docházet k víření. Vysoký akční rádius Kabel o délce 5 metrů nabízí celkový akční rádius 7,5 metru. Úklid se vám proto ještě zrychlí a usnadní, jelikož pohodlně vysajete celou místnost, aniž byste museli několikrát práci přerušovat a přepínat kabel do bližší zásuvky. 2 parkovací polohy Svým tichým chodem pouhých 80 dB nebude rušit ostatní členy domácnosti ani sousedy, hodí se proto i do panelových bytů. Pokud potřebujete během vysávání odběhnout, jednoduše spotřebič postavte do jedné ze dvou možných parkovacích poloh, kde na vás bude trpělivě čekat, než se vrátíte. Dvě parkovací polohy zároveň usnadňují uskladňování přístroje.
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS