Sháníte český návod k vysavači Flex VCE 45 H AC?

Flex VCE 45 H AC – český návod

Předtím, než uvedete svůj nový vysavač Flex VCE 45 H AC do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k vysavači Flex VCE 45 H AC obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Flex VCE 45 H AC

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Flex VCE 45 H AC dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Flex VCE 45 H AC – informace

  • český návod k výrobku Flex VCE 45 H AC vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: LCD monitory

Flex VCE 45 H AC základní info
nejlepší cena

Flex VCE 45 H AC popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Flex VCE 45 H AC
Parametry Flex VCE 45 H AC
Obchody s produktem Flex VCE 45 H AC

  Technická data pro: Flex vysavač VCE 45 H AC, kit sada na čištění Jmenovitý výkon P 1000 W Příkon max. 1150 W Max. výkon proudění vzduchu 2300 l/min Max. podtlak 22000 Pa Plocha filtru 6000 cm2 Objem zásobníku 43 l Množství náplně tekutina 30 l Zásuvka na nářadí 100-2200 W Rozměry (d x š x v) 520 x 380 x 695 mm Hmotnost 13,5 kg Popis pro: Flex vysavač VCE 45 H AC, kit sada na čištění Vysoce výkonná turbína se stará o vysoký výkon sání a vysoký podtlak. Tím se vytvoří vynikající výsledek odsávání. Konstantně vysoký výkon sání díky běžnému automatickému odklepávání filtru Princip konstrukce pomocí plochého vějířového filtru umožňuje optimální využití objemu nádoby pro příjem prachu a nečistot Pro mokré odsávání: s elektronickým hlídáním hladiny kapaliny Regulaci sání, nástroji přizpůsobená síla sání díky plynulé regulaci Se zástrčkou zařízení a elektronickou zapínací a vypínací automatikou. Zpoždění při rozběhu zabraňuje špičkám v napětí na startu a zpoždění při vypínání vyprazdňuje zbytky prachu ze sací hadice. Automatické zapínání a asi 15s doběh Kompletní antistatické vybavení zabraňuje statickým nábojům na pracovním zařízení a sací hadici Pomocí techniky sensoru Flow je kontrolován objemový proud a akustický signál hlásí snížení sacího výkonu pod předepsanou minimální hodnotu Vybaveno velikými kolečky a dvěma výkyvnými vodícími rolemi Možnost odkládání nástrojů na hlavici vysavače a zásobník na příslušenství pro sací trysky a sací trubice na zadní straně Bezpečnostní filtrační sáček pro bezpečnou likvidaci bez nasátého prachu. Filtrační sáček se dvěma stěnami s přídavným PE-obalem, uzavíratelný Bezpečnostní vysavače třídy H: vhodný pro všechny druhy prachu s MAK-hodnotami < 0,1 mg/mł. Vhodné pro suché, zdraví ohrožující, nehořlavé druhy prachu a látky, které mohou vyvolat rakovinu včetně azbestu Ideální pro sanaci plísní, střech a stěn, které jsou utěsněné minerální vlnou, pro pracovní sanaci. Brusný prach z dřevěných povrchů, které byly impregnovány nebezpečnými ochrannými prostředky na dřevo a lakovaných povrchů, když se nachází v laku látky jako olovo, nikl, kadmium, chrom, chroman zinku, atd. základní vybavení Antistatická sací hadice 32 mm Ø x 4 mm se zarážkou a přípojkou pro vysavač, včteně univerzálního adaptéru, antistatická 1 bezpečnostní filtrační sáček 1 plochý vějířový filtr třídy H/HEPA 14 1 přepravní vak TS VCE 45 H 1 čistící sada

Recenze Flex VCE 45 H AC

Flex VCE 45 H AC manuál

Flex VCE 45 H AC uživatelská příručka

Flex VCE 45 H AC pdf

86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS