Sháníte český návod k vysavači PROFI EUROPE Profi 20 ST?

PROFI EUROPE Profi 20 ST – český návod

Předtím, než uvedete svůj nový vysavač PROFI EUROPE Profi 20 ST do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k vysavači PROFI EUROPE Profi 20 ST obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod PROFI EUROPE Profi 20 ST

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod PROFI EUROPE Profi 20 ST dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

PROFI EUROPE Profi 20 ST – informace

  • český návod k výrobku PROFI EUROPE Profi 20 ST vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: LCD monitory

PROFI EUROPE Profi 20 ST základní info
nejlepší cena

PROFI EUROPE Profi 20 ST popis, recenze, obchody

Recenze a poradna PROFI EUROPE Profi 20 ST
Parametry PROFI EUROPE Profi 20 ST
Obchody s produktem PROFI EUROPE Profi 20 ST

Vysavač PROFI 20 vysává nejen suché, ale také mokré nečistoty. Dokáže také vysávat přes vodní filtr. Je vybaven odolným motorem s By-Pass konstrukcí, který není chlazen vzduchem nasávaným vysavačem. Má vlastní chlazení a tak zamezuje případnému přehřátí v případě ucpání přívodu vzduchu do vysavače. Při vysávání na sucho použijete prachový sáček. Jeho vyjmutím přizpůsobíte vysavač vysávání mokrých nečistot. Vysavač je ve standardu vybaven také vodním filtrem. Pro vysávání přes vodní filtr je nutné do nádoby nalít 1,5 l čisté vody a nasadit hlavici vodního filtru. Základní příslušenství dodávané s přístrojem: sací hadice 3m, 2x kovová trubice, přepínatelná hubice na tvrdé podlahy a koberce, 3 malé hubice a vodní filtr. Jedno turbínový By-Pass motor Počet stupňů filtrace 5 HEPA filtr Gumová ochranná lišta Profesionální zátěžová kolečka s gumovým dezénem šetrné k podlahám Nárazuvzdorná kovová nádoba Možnost regulace podtlaku na rukojeti hadice Vodní filtr Elektronické čidlo hlídající úroveň vody Mokré vysávání Průtok vzduchu (l/s) 65   Příslušenství v balení : univerzální podlahová hubice štěrbinová hubice kartáčová hubice malá hubice   Výška (cm) 42 Průměr (cm) 32 Hmotnost (kg) 7.7

Recenze PROFI EUROPE Profi 20 ST

PROFI EUROPE Profi 20 ST manuál

PROFI EUROPE Profi 20 ST uživatelská příručka

PROFI EUROPE Profi 20 ST pdf

86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS