Sháníte český návod k mixéru/šlehači Tristar MX 4152?

Tristar MX 4152 – český návod

Předtím, než uvedete mixér/šlehač Tristar MX 4152 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k Tristar MX 4152 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Tristar MX 4152

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Tristar MX 4152dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Tristar MX 4152 – informace

  • český návod k výrobku Tristar MX 4152 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: Tristar Mixéry/šlehače
  • Barva: bílá
  • Druh: ruční
  • Počet rychlostí: 5
  • Regulace rychlosti: #EANF#
  • Materiál: #EANF#
  • Cena Tristar MX 4152: 799 Kč

Tristar MX 4152 základní info
nejlepší cena

Tristar MX 4152 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Tristar MX 4152
Parametry Tristar MX 4152
Obchody s produktem Tristar MX 4152

Tristar MX-4152 Ruční šlehač s rotační nádobou o objemu 2 litrů MX-4152 od společnosti Tristar se stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni. Samotný šlehač pracuje v 5 rychlostech a k dispozici je i tlačítko Turbo, díky čemuž si poradí s každým těstem. Šlehací metly vám našlehají dokonalý bílý sníh pro váš krém nebo dezert. Po dokončení procesu háky a metly snadno uvolníte tlačítkem a spolu s dalšími díly můžete snadno vložit do myčky nádobí. Manipulaci se šlehačem usnadňují protiskluzové podložky. Vlastnosti 5 rychlostí Rotační mísa Tlačítko Turbo 2 háky a 2 šlehače Objem mísy 2 l Tlačítko pro uvolnění háků a šlehačů Díly vhodné k mytí v myčce na nádobí Protiskluzové podložky Příkon 200 W

Recenze Tristar MX 4152

Tristar MX 4152 manuál

Tristar MX 4152 uživatelská příručka

Tristar MX 4152 pdf

Šlehač a hnětač s mísou Tristar MX 4152 Ruční šlehač s otočnou mísou o objemu 2 litry ve výkyvném stojanu - ideální pro zpracování mnoha druhů těsta. Mixér lze sejmout... celá specifikaceŠlehač a hnětač s mísou Tristar MX 4152 Ruční šlehač s otočnou mísou o objemu 2 litry ve výkyvném stojanu - ideální pro zpracování mnoha druhů těsta. Mixér lze sejmout a použít jako ruční šlehač.Výrobek má 5 rychlostí a TURBO pro krátkodobé intenzivní zpracování potravin, šlehací metly dokážou vyšlehat dokonalý sníh. šlehač a hnětač, možno použít i jako ruční5 rychlosti funkce TURBO2 hnětací háky a 2 metlyfunkce EJECTmísa objem 2 litrysoučásti lze mýt v myčce nádobíprotiskluzová úprava spodní části200 W Možno použít i jako ruční šlehač, 5 rychlostí a Turbo, mísa s objemem 2 litry Součástí balení jsou dva hnětací háky a dvě šlehací metly, které lze velmi snadno vyjmout z přístroje za pomoci uvolňovacího tlačítka na vrchní části šlehače. Na spodní straně výrobku jsou umístěny protiskluzové nožky pro bezpečný provoz. Šlehač Tristar má bezpečnostní spínač pro komfortní obsluhu, příslušenství s výjimkou části napájené elektrickým proudem lze mýt v myčce nádobí, snadná údržba.
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS