Sháníte český návod ke sluchátkům Grado PS500?

Grado PS500 – český návod

Předtím, než uvedete svá nová sluhátka Grado PS500 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod ke sluchátkům Grado PS500 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Grado PS500

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Grado PS500 dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Grado PS500 – informace

  • český návod k výrobku Grado PS500 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: LCD monitory

Grado PS500 základní info
nejlepší cena

Grado PS500 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Grado PS500
Parametry Grado PS500
Obchody s produktem Grado PS500

Excelentní otevřená sluchátka pro profesionální monitoring i odpočinkový poslech na audiofilské úrovni. Tělo sluchátek kombinuje mahagonové jádro s ultra pevným hliníkovým pláštěm. Měniče mají průměr 44 mm, kabel je osemižilový. Proč koupit Grado Professional PS500? Nový přírůstek profesionální řady PS přináší dosud nejpokročilejší konstrukci, kombinující akusticky přesné mahagonové jádro s ultra pevným a vůči rezonancím imunním hliníkovým pláštěm. Ať už tedy hledáte kvalitní sluchátka pro profesionální monitoring nebo sluchátka pro ten nejnáročnější domácí poslech, můžete na model PS500 vsadit všechny karty. V této cenové kategorii budete podobně pokročilý model hledat jen velmi těžko. Vlastnosti a funkce: Výsledkem všech technických inovací je dosud nejlepší zvuk Grado, sametově jemný, dokonale přesný, ale přitom vůbec nenucený. Jejich doménou však zůstává i nadále příkladná kresba středů a dokonalé pásmo vokálů. Díky extrémně širokému frekvenčnímu rozsahu ale nemusíte mít obavu, že by vás model PS500 okradl o jakoukoliv slyšitelnou nebo vnímatelný frekvenci. Můžete si být naopak jisti, že za tuto cenu kupujete jedny z nejlepších sluchátek na světě. Ručně vyrobené v USA. Další vlastnosti: Nově vyvinuté měniče o průměru 44 mm Tělo sluchátek kombinující mahagonové jádro a hliníkový plášť Osemižilový OFC kabel s podélně zarovnanými krystaly pro minimální možný odpor Konektory potažené rhodiem, nejvzácnějším drahým kovům na Zemi Technická specifikace: Konstrukce Otevřená, mahagon-hliník Měniče 44mm Náušníky Supra/circumaural, molitan Skládací konstrukce ano Frekvenční rozsah 14-29.000 Hz Citlivost 99.8 dB Impedance 32 ohmů Kabel osemžilový, OFC, podélně krystaly Konektor Jack 3,5 mm přímý pozlacený Redukce Jack 6,3 mm pozlacený  

Recenze Grado PS500

Grado PS500 manuál

Grado PS500 uživatelská příručka

Grado PS500 pdf

86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS