Sháníte český návod ke sluchátkům Cooler Master Ceres-300?

Cooler Master Ceres-300 – český návod

Předtím, než uvedete svá nová sluhátka Cooler Master Ceres-300 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod ke sluchátkům Cooler Master Ceres-300 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Cooler Master Ceres-300

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Cooler Master Ceres-300 dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Cooler Master Ceres-300 – informace

  • český návod k výrobku Cooler Master Ceres-300 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: LCD monitory

Cooler Master Ceres-300 základní info
nejlepší cena

Cooler Master Ceres-300 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Cooler Master Ceres-300
Parametry Cooler Master Ceres-300
Obchody s produktem Cooler Master Ceres-300

Ceres 300 přichází ve více aerodynamickém provedení s lesklým vzhledem než Ceres 400. Silnější polstrované náušníky a nastavitelná čelenka poskytují naprosté pohodlí během vašich her. Výkonné 40 mm měniče nabízí vysokou kvalitu a dunivý zvuk. Odnímatelný, flexibilní a všesměrový mikrofon zajišťuje čistou a přesnou komunikaci s kolegy. ČISTÝ ZVUK Výkonné 40mm měniče sluchátek Ceres 300 produkují zcela odlišný zvukový zážitek, během jehož realistického zvuku hudba, pohyby i hry ožívají. Prodyšné mřížkované náušníky přes ucho nabízí velmi efektivní potlačení šumu a zároveň přináší prvotřídní zvuk bez přerušení. OVLÁDÁNÍ NA KABELU In-line ovladání na kabelu umožňuje libovolně nastavit hlasitost sluchátek nebo třeba vypnutí zvuku chatu v průběhu hraní bez jakéhokoli rozptýlení. Odnímatelný a flexibilní všesměrový mikrofon může přijímat zvuky prakticky z jakéhokoli směru a může být nastaven z jakéhokoli úhlu, aby všechny vaše příkazy byly přeneseny s naprosto čistým a přesným výsledkem. PERFEKTNĚ PADNOU Zesílené polstrované náušníky a nastavitelná čelenka pohodlně drží na hlavě uživatele a poskytují vynikající komfort během i po hracím maratonu. Prodyšné náušníky objímají celé ucho a poskytují ventilaci, která udržuje normální teplotu. ELEGANTNÍ STYL Kovová mřížka a lesklý design náušníků spolu s koženkovou čelenkou dodávají sluchátkům Ceres 300 elegantní vzhled a prvotřídní pocit. Specifikace: Zvuk: 2.0 stereo Měniče: 40 mm Impedance: 32 Ω Citlivost: 112dB ± 4dB Frekvenční odezva: 100 Hz - 10,000 Hz Typ: přes ucho Náušníky: tkanina Mikrofon: odnímatelný, všesměrový Citlivost mikrofonu: -54 ± 3dB Frekvenční odezva mikrofonu: 100 Hz - 10,000 Hz Konektory: 3,5 mm jack do sluchátek a mikrofonu (délka 2,5 m) Rozměry: 213 x 145 x 81,3 mm Hmotnost: 292 g Příslušenství: In-line ovládání hlasitosti a tlumení mikrofonu

Recenze Cooler Master Ceres-300

Cooler Master Ceres-300 manuál

Cooler Master Ceres-300 uživatelská příručka

Cooler Master Ceres-300 pdf

86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS