Sháníte český návod ke sluchátkům Final Audio Heaven IV?

Final Audio Heaven IV – český návod

Předtím, než uvedete svá nová sluhátka Final Audio Heaven IV do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod ke sluchátkům Final Audio Heaven IV obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Final Audio Heaven IV

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Final Audio Heaven IV dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Final Audio Heaven IV – informace

  • český návod k výrobku Final Audio Heaven IV vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: LCD monitory

Final Audio Heaven IV základní info
nejlepší cena

Final Audio Heaven IV popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Final Audio Heaven IV
Parametry Final Audio Heaven IV
Obchody s produktem Final Audio Heaven IV

High End špuntová sluchátka Heaven IV se speciálním BAM měničem. Japonská značka Final Audio Design, která má své heslo, že hudba je síla. Když muzikant zahraje pianissimo musíte cítit tu jemnost a hloubku,#160;do které padáte. Naopak, když zní fortissimo, tak musí přijít s drtivou silou a vášní, přesně tak jak to hudebník zahrál. Speciální BAM mechanismus, který optimalizuje proudění vzduchu uvnitř skříně, posunula vývoj designu těla sluchátka do další úrovně, s jednodušší strukturou a štíhlejším tělem. Výsledkem je vyvážený, přirozený zvuk, který snižuje nežádoucí sykavé vysokofrekvenční zvuky. Přináší hluboké prostorové vyjádření a živý zvuk.

Recenze Final Audio Heaven IV

Final Audio Heaven IV manuál

Final Audio Heaven IV uživatelská příručka

Final Audio Heaven IV pdf

86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS