Sháníte český návod ke sluchátkům RHA S500i?

RHA S500i – český návod

Předtím, než uvedete svá nová sluhátka RHA S500i do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod ke sluchátkům RHA S500i obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod RHA S500i

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod RHA S500i dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

RHA S500i – informace

  • český návod k výrobku RHA S500i vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: LCD monitory

RHA S500i základní info
nejlepší cena

RHA S500i popis, recenze, obchody

Recenze a poradna RHA S500i
Parametry RHA S500i
Obchody s produktem RHA S500i

Kompaktní hliníková sluchátka s mikrofonem a ovládáním na kabelu. Skvěle padnou do ucha, jsou velmi nenápadná a elegantní. Nový dravec na obzoru Novinka S500 je novým základním modelem značky RHA. Ukrývá v sobě ale mnoho zkušeností získaných při výrobě vyšších modelů a zároveň přináší zcela nový neokoukaný design v podobě miniaturního válcového těla z hliníku. Nové špunty RHA S500 jsou elegantní, skvěle padnou ducha, působí decentně a přitom nabídnou detailní zvuk s opravdovou jiskrou. Zcela nový je také kabel sluchátek, tvořený dvěma druhy materiálu. Dolní část je potažená textilní izolací, díky čemuž je velmi lehká. Pro horní část nad “Y” spojkou byla použita guma, která se lépe pohybuje po oblečení, aniž by vydávala rušivé zvuky. Součástí kabelu je též třítlačítkové ovládání s mikrofonem. Plná podpora je zajištěna pro výrobky značky Apple. Co se nám na RHA S500 líbí opravdu povedený design v miniaturním provedení sluchátka doslova zmizí v uchu a jsou naprosto nenápadná dokonce se s nimi dá i ležet s uchem na polštáři dají se používat i s kabelem vedeným za uchem (pevnější usazení) zvuk je příjemně transparentní a zbytečně nehučí v basech Specifikace: Konstrukce: Hliníková Měniče: RHA 140.1, dynamický Náušníky: Intraaural, silikon Mikrofon: ano Ovládání na kabelu: ano Frekvenční rozsah: 16 - 22.000 Hz Citlivost: 100 dB Impedance: 16 Ω Zatížitelnost: 5 mW Hmotnost: 10 g Kabel: 135 cm, guma/textil Konektor: Jack 3,5 mm přímý zlacený Barva: Stříbrná Příslušenství: 6 párů nástavců různé velikosti, spona na kabel

Recenze RHA S500i

RHA S500i manuál

RHA S500i uživatelská příručka

RHA S500i pdf

86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS