Sháníte český návod ke sluchátkům Focal Casque Listen?

Focal Casque Listen – český návod

Předtím, než uvedete svá nová sluhátka Focal Casque Listen do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod ke sluchátkům Focal Casque Listen obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Focal Casque Listen

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Focal Casque Listen dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Focal Casque Listen – informace

  • český návod k výrobku Focal Casque Listen vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: LCD monitory

Focal Casque Listen základní info
nejlepší cena

Focal Casque Listen popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Focal Casque Listen
Parametry Focal Casque Listen
Obchody s produktem Focal Casque Listen

Objevte ducha a dokonalost francouzské značky Focal. Hi-Fi reproduktory a měniče reproduktorů "vyrobené ve Francii" jsou výsledkem inovací a technologií exkluzivních pro Focal. Již více než 35 let je cílem společnosti, aby každý reproduktor a každý měnič reproduktorů byli nejlepší ve své kategorii. Vstupte do nového vesmíru radosti a emocí. Sluchátka Focal Listen kombinují všechny výhody přenosných sluchátek pro hodiny intenzivního potěšení z poslechu. Světelné a skládací, jsou kompatibilní se všemi smartphony. Vynikající zvuková izolace je zaručena uzavřeným designem a velké ušní polštářky zachovávají akustickou kvalitu sluchátek i v hlučném prostředí. Tepelně citlivé, velmi husté paměťové pěnové ušní kousky nabízejí maximální pohodlí pro posluchače. A konečně, Listen vlastní inovativní, akusticky kvalitní 40mm měniče. Listen má extrémně dynamický zvuk, úzké basy a pozoruhodnou tónovou rovnováhu. Tyto vlastnosti jsou to, co dělá Listen Vaším ideálním společníkem na cestách: radost z poslechu, všude. Stylový design. S měkkým hlavovým pásem pro optimální komfort, lehkým rozložením hmotnosti a pochromovanými náušníky, jsou Listen velmi pohodlné. Díky jejich zvukově izolačnímu designu jsou ideální pro cestování, pořádání konferenčního hovoru v soukromí nebo pro hodiny intenzivního poslechu. Neutrální zvuk. Listen vlastní exkluzivní kuželovou technologii s 40mm velkým měničem, vyrobeným z mylaru a titanu, které nabízejí pozoruhodnou neutralitu a kvalitu zvuku. Listen nabízí dynamické, hluboké a řízené basy. Nechte se překvapit přesností vaší hudby! Dodáváné příslušenství: V měkkém kufříku je k dispozici 1.4 m OFC kabel s vestavěným dálkovým a všesměrovým mikrofonem a adaptérem do letadla.#160;

Recenze Focal Casque Listen

Focal Casque Listen manuál

Focal Casque Listen uživatelská příručka

Focal Casque Listen pdf

86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS