Sháníte český návod ke sluchátkům Grado Statement GS2000e?

Grado Statement GS2000e – český návod

Předtím, než uvedete svá nová sluhátka Grado Statement GS2000e do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod ke sluchátkům Grado Statement GS2000e obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Grado Statement GS2000e

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Grado Statement GS2000e dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Grado Statement GS2000e – informace

  • český návod k výrobku Grado Statement GS2000e vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: LCD monitory

Grado Statement GS2000e základní info
nejlepší cena

Grado Statement GS2000e popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Grado Statement GS2000e
Parametry Grado Statement GS2000e
Obchody s produktem Grado Statement GS2000e

Sluchátka Americká firma Grado je absolutní špička mezi výrobci sluchátek a gramofonových vložek. Už od počátku 50. let, kdy tuto rodinou společnost založil uznávaný mistr hodinář Joseph Grado, probíhá výroba nejvyšších řad ručně a každý kus je poctivě testován. Precizní zpracování a stoprocentní kvalita jsou nezpochybnitelné vlastnosti výrobků Grado, které již získaly obdiv a uznání po celém světě. Model GS2000e je nový král domácích sluchátek značky Grado. Skeleton vyrobený z kombinace mahagonového a javorového dřeva tvoří harmonický zvuk, který je pro lidské ucho naprosto přirozený, neunavující a zároveň osvěžující. Srdcem sluchátek jsou přesně spárované měniče o průměru 50 mm a audiofilský zážitek bez ztráty signálu zajišťují dvanáctižilový OFC kabel s podélně zarovnanými krystaly pro minimální možný odpor a konektor potažený rhodiem. Komfort během poslechu podporuje most obšitý pravou kůží a naprosto bezkonkurenční náušníky vyrobené z prodyšné pěny, které se přizpůsobí tvaru hlavy a vnesou do zvuku specifickou vzdušnost a nenucenost. Zcela otevřená konstrukce a téměř “nekonečný” frekvenční rozsah 4 Hz – 51 kHz přibližují zvuk co nejblíže reálnému poslechu a nechají vaše nahrávky téměř obživnout. Sluchátka jsou ručně vyráběna v USA.

Recenze Grado Statement GS2000e

Grado Statement GS2000e manuál

Grado Statement GS2000e uživatelská příručka

Grado Statement GS2000e pdf

86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS