Sháníte český návod ke sluchátkům ModeCom MC-400 Fruity?

ModeCom MC-400 Fruity – český návod

Předtím, než uvedete svá nová sluhátka ModeCom MC-400 Fruity do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod ke sluchátkům ModeCom MC-400 Fruity obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod ModeCom MC-400 Fruity

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod ModeCom MC-400 Fruity dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

ModeCom MC-400 Fruity – informace

  • český návod k výrobku ModeCom MC-400 Fruity vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: LCD monitory

ModeCom MC-400 Fruity základní info
nejlepší cena

ModeCom MC-400 Fruity popis, recenze, obchody

Recenze a poradna ModeCom MC-400 Fruity
Parametry ModeCom MC-400 Fruity
Obchody s produktem ModeCom MC-400 Fruity

Modecom MC-400 FRUITY sluchátka s mikrofonem, oranžová MODECOM prezentuje svou nejnovější sérii barevných sluchátek MODECOM FRUITY. Tato vysoce kvalitní sluchátka byla navržena speciálně pro ty, kteří hledají zdroj čistého zvuku. Ten je uzavřen v moderním a atraktivním designu. Úžasná barva s neuvěřitelným zvukem Kromě atraktivního designu, moderní designové sluchátka MODECOM FRUITY nabízejí kvalitní, čistý, ryzí a neuvěřitelný zvuk. Vysoký rozsah podporovaný telefonní frekvencí zajišťuje dokonalý zvuk pro poslech nízkých i vysokých tónů. Sluchátka MODECOM FRUITY byla také vybavena vestavěným mikrofonem, který umožňuje telefonování na nejvyšší úrovni. Uživatelsky přístupný produkt? Žijete rychlý život a jste neustále pod tlakem času čekání na další hovor a nemáte čas poslouchat hudbu? Díky nejnovější sérii sluchátek MODECOM FRUITY můžete poslouchat svou oblíbenou hudbu a telefonovat. Citlivý mikrofon, který se nachází na napájecím kabelu, Vám umožňuje úspěšně používat sluchátka s Vašim mobilním telefonem. Navíc tlačítko na příjem / ukončení hovoru umožňuje používat Váš mobilní telefon pohodlným způsobem bez nutnosti vyjmutí ze sáčku. Vzhledem k tomu, že sluchátka MODECOM FRUITY byla navržena zejména pro použití s mobilními zařízeními, tak se vyznačují nízkou hmotností. V zájmu zajištění maximálního pohodlí při používání, je výstup pro sluchátka MODECOM FRUITY vybaven měkkými chrániči uší. Specifikace: Frekvenční rozsah: 20-20000 HZ; Impedance: 32 Ohms @ 1KHz; Maximální příkon: 100mW; Citlivost: 105dB (+/-) 3dB; Vstup: 3,5 mm mini jack; Délka kabelu cca. 1,2m

Recenze ModeCom MC-400 Fruity

ModeCom MC-400 Fruity manuál

ModeCom MC-400 Fruity uživatelská příručka

ModeCom MC-400 Fruity pdf

86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS