Sháníte český návod ke sluchátkům Logic Concept BT-2?

Logic Concept BT-2 – český návod

Předtím, než uvedete svá nová sluhátka Logic Concept BT-2 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod ke sluchátkům Logic Concept BT-2 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Logic Concept BT-2

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Logic Concept BT-2 dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Logic Concept BT-2 – informace

  • český návod k výrobku Logic Concept BT-2 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: LCD monitory

Logic Concept BT-2 základní info
nejlepší cena

Logic Concept BT-2 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Logic Concept BT-2
Parametry Logic Concept BT-2
Obchody s produktem Logic Concept BT-2

Modecom Logic BT-2 Bluetooth headset, bezdrátová sluchátka s mikrofonem a dotykovým ovládáním, černá SVOBODA BEZ DRÁTŮ Logic Concept představuje vysoce kvalitní bezdrátová Bluetooth sluchátka BT-2 s vestavěným mikofonem. Logic BT-2 jsou naše nejnovější sluchátka pro ty, kteří ocení pohodlí a volnost. Dlouhá výdrž baterie a Bluetooth technologie zpříjemňují používání těchto sluchátek. Citlivý vestavěný mikrofon umožňuje telefonování v té nejvyšší kvalitě. Sluchátka Logic BT-2 jsou produktem, který v první řadě poskytuje velmi kvalitní zvuk. Na rozdíl od běžné radiové technologie není přenos zvuku pomocí Bluetooth rušený jinými zařízeními. S Logic BT-2 sluchátky si můžete být jisti, že vás bude slyšet a také vy budete slyšet vše krásně čistě. POHODLNÉ A PŘÍJEMNÉ PŘI POUŽÍVÁNÍ Sluchátka Logic BT-2 jsou vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, díky kterým poskytují maximální pohodlí při používání. Mušle sluchátek a náhlavník jsou vyrobeny z příjemné tkaniny, díky čemuž jsou velmi příjemné a pohodlné i při dlouhém používání. Dále jsou sluchátka vybavena dotykovým panelem pro snadné ovládání. Se sluchátky lze telefonovat, pokud ke sluchátkům připojíte váš mobilní telefon. Sluchátka jsou kompatibilní s celou řadou mobilních zařízení, která jsou vybavena technologií Bluetooth. Specifikace: Rozhraní: Bluetooth 3.0 Kvalitní zpracování umožňující pohodlné dlouhé používání Pauza/stop/příjem hovoru/ukončení hovoru (na dotykovém panelu sluchátka) Hlasitost (na dotykovém panelu) FWD/REW (na dotykovém panelu) Nabíjecí kabel je součástí balení Velikost reproduktoru: 40 mm Impedance: 32 Ohm Frekvenční rozsah: 20-20,000 Hz Citlivost: 110 ± 3 dB Dosah: 10 m Baterie: 300 mAh (výdrž 5-6 hodin) Nabíjení: USB Barva: černá

Recenze Logic Concept BT-2

Logic Concept BT-2 manuál

Logic Concept BT-2 uživatelská příručka

Logic Concept BT-2 pdf

86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS