Sháníte český návod ke sluchátkům Denon AH-C621R?

Denon AH-C621R – český návod

Předtím, než uvedete svá nová sluhátka Denon AH-C621R do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod ke sluchátkům Denon AH-C621R obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Denon AH-C621R

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Denon AH-C621R dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Denon AH-C621R – informace

  • český návod k výrobku Denon AH-C621R vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: LCD monitory

Denon AH-C621R základní info
nejlepší cena

Denon AH-C621R popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Denon AH-C621R
Parametry Denon AH-C621R
Obchody s produktem Denon AH-C621R

Značka DENON pronikla na český (v té době ještě československý) trh koncem léta roku 1992. Společnost Denon byla založena v roce 1910 v Japonsku. Přední japonský výrobce kvalitních hifi zesilovačů, CD a DVD přehrávačů, tunerů, receiverů, mini systémů a gramofonů zaujal v nabídce českých obchodů důležité místo a našel si nesčetné množství příznivců. Denon AH-C621R jsou vysoce kvalitní sluchátka do uší s ovládáním a mikrofonem. Tento model je navržen tak, aby kombinoval pohodlí a nekompromisní zvuk. Sluchátka AH-C621R, které jsou určena těm, kteří chtějí mít nejlepší zvuk, ať už cestují, pracují nebo odpočívají, jsou vybavena pokročilými technologiemi Denon navrženými tak, aby poskytovaly nejlepší výkon z kompaktních, lehkých sluchátek. Vysoce kvalitní technologie měniče. Model AH-C621R, k dispozici v černé a bílé barvě, používá 11.5 mm měnič, umístěný v pouzdrech, které kombinují hliník a pryskyřici. Vyladěná pro plochou EQ křivku, poskytují současně silné basy a dokonalou čistotu. Speciální náušníky TX400 Comply. Model AH-C621R je vybaven náušníky Comply TX400, které zajišťují ten nejčistší možný zvuk a maximální izolaci od vnějšího šumu. Používají paměťovou pěnu aktivovanou teplem uší uživatele a mají integrální voskovou ochranu, která udržuje čistotu uvnitř sluchátek. Ovládání a mikrofon. Sluchátka AH-C621R jsou dodávána s vysoce kvalitním kabelem a 3-tlačítkovým dálkovým ovladačem včetně mikrofonu, který vám umožní ovládat hudební funkce pro váš iPhone, jako je přehrávání/pauza, přehrávání dopředu, dozadu nebo hlasitost. Nebo jej použijte k přijetí příchozího hovoru nebo ukončení hovoru. Technologie Radial Cascade Damper. Audio nadšenci si často stěžují na hluk způsobený třením kabelu na hrudi, když se pohybují. Speciálně navržený Radial Cascade Damper systém od Denonu snižuje vibrační šum, přenášený kabelem, který vám umožňuje vychutnat si hudbu na cestách ve studiové kvalitě. Denon Acoustic Optimiser. Speciální porty na přední a zadní straně pouzdra pomáhají vyrovnat tlak vzduchu před a za měniči. Zvuk je pak dynamický a bez zkreslení. Denon Audio aplikace. AH-C621R lze použít s aplikací Denon Audio pro iOS a Android, což vám umožní vylepšit zvuk a naladit jej podle vašich osobních preferencí. Příslušenství: Čtyři páry silikonových náušníků (XS, S, M, L) Příchytka kabelu Přepravní pouzdro#160;

Recenze Denon AH-C621R

Denon AH-C621R manuál

Denon AH-C621R uživatelská příručka

Denon AH-C621R pdf

86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS