Sháníte český návod k navigaci MyGuide 3100?

MyGuide 3100 – český návod

Předtím, než uvedete svojí novou navigaci MyGuide 3100 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k navigaci MyGuide 3100 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod MyGuide 3100

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod MyGuide 3100 dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

MyGuide 3100 – informace

  • český návod k výrobku MyGuide 3100 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: LCD monitory

MyGuide 3100 základní info
nejlepší cena

MyGuide 3100 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna MyGuide 3100
Parametry MyGuide 3100
Obchody s produktem MyGuide 3100

Cenově dostupná navigace, která se však může pochlubit výbavou bez nutnosti dělat výraznější kompromisy. Přístroj disponuje citlivým GPS přijímačem se schopností přijímat data z 20ti kanálů a rychlým procesorem s frekvencí 300 MHz. Ovládání probíhá prostřednictvím barevného dotykového displeje s úhlopříčkou 3,4 palce a rozlišením 240 x 320 bodů. Displej disponuje antireflexní úpravou pro zvýšení čitelnosti na přímém světle. Navigační software vychází z oblíbeného programu iGo. Disponuje veškerými důležitými funkcemi mezi které patří výběr z několika režimů cesty, možnost přepnutí na pěší nebo cyklistický režim, hlasová navigace v českém jazyce, pokročilá práce s body zájmu, možnost přepnutí na 3D zobrazení mapy, optimalizace trasy dle zadaných kritérií, noční režim či simulace jízdy. Navigace obsahuje mapové podklady České republiky a dalších zemí střední, východní a západní Evropy. O ozvučení se stará vestavěný reproduktor, nechybí možnost připojení sluchátek. Nabíjení probíhá skrze dodávaný autoadaptér. Vestavěná baterie vystačí zhruba na tři hodiny práce v případě, že není možné využít napáječ ve voze. Součástí balení je také USB kabel a držák do vozu. Parametry a specifikace: GPS přijímač: Centrality, 20 kanálů Vestavěná anténa Displej: Dotykový s úhlopříčkou 3,4 palce Rozlišení 320 × 240 bodů, 65 tisíc barev Antireflexní úprava displeje    Procesor: Centrality, frekvence 300 MHz Paměť: 64 MB RAM, 64 MB ROM Paměťová karta SD Funkce: Hlasová navigace v češtině Oblíbené položky, historie vlastní body zájmu, možnost jejich importu Zobrazení POI na mapě Optimalizae trasy, průjezdní body Simulace jízdy Výběr z několika typů trasy (nejrychlejší, nejkratší, ekonomická, ..) Cyklotrasa, pěší trasa Zobrazení 3D mapy, noční režim Záznam projeté trasy Několik způsobů zadání cíle cesty Mapové pokrytí: ČR, střední a východní Evropa Bosna a Herzegovina, Bulharsko, Chorvatsko, Česká republika, Řecko, Maďarsko, Polsko, Rumunsko, Srbsko a Černá Hora, Slovensko, Turecko, Ukrajina a hlavní cesty v Albánii, Bělorusku, Makedonii a Moldavsku Napájení: Li-Ion akumulátor s kapacitou 1100 mAh Výdrž až tři hodiny Rozhraní: Audiovýstup jack 3,5 mm vestavěný reproduktor USB Rozměry: 100 × 76 × 22 mm Hmotnost: 185 g Dodávané příslušenství: Napájecí adaptér do automobilového zapalovače Držák na čelní sklo USB kabel

Recenze MyGuide 3100

MyGuide 3100 manuál

MyGuide 3100 uživatelská příručka

MyGuide 3100 pdf

86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS