Sháníte český návod k vysavači FASA PRO Worker EM?

FASA PRO Worker EM – český návod

Předtím, než uvedete vysavač FASA PRO Worker EM do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k FASA PRO Worker EM obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod FASA PRO Worker EM

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod FASA PRO Worker EMdohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

FASA PRO Worker EM – informace

  • český návod k výrobku FASA PRO Worker EM vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: Fasa Vysavače
  • Barva: #EANF#
  • Druh: průmyslové
  • Napájení: síťové
  • Cena FASA PRO Worker EM: 9 549 Kč

FASA PRO Worker EM základní info
nejlepší cena

FASA PRO Worker EM popis, recenze, obchody

Recenze a poradna FASA PRO Worker EM
Parametry FASA PRO Worker EM
Obchody s produktem FASA PRO Worker EM

Vysavač FASA PRO Worker EM - návod, manuál, příručka

Recenze FASA PRO Worker EM

FASA PRO Worker EM manuál

FASA PRO Worker EM uživatelská příručka

FASA PRO Worker EM pdf

kategorie vysavače "M" - Třída prachu podle EN 60335-2-69 (prach s max. přípustnou hodnotou pro pracoviště (AGW) ≥ 0,1 mg/m³, dřevěný prach M ) 1 motor profesionální uzavírání... celá specifikacekategorie vysavače "M" - Třída prachu podle EN 60335-2-69 (prach s max. přípustnou hodnotou pro pracoviště (AGW) ≥ 0,1 mg/m³, dřevěný prach M ) 1 motor profesionální uzavírání nádoby 7,5 m neoprénový síťový kabel Hepa filtr s microvláknem s Nano technologií automatický oklep filtru zásuvka pro připojení spotřebičů max. 2200 W plováková ochrana motoru při vysávání vody Indikace zanesení filtru velmi odolná plastová nádoba z PP sací hadice ø 35 mm, nerezová sací trubka sací hubice pro výměnné příslušenství pevný filtr 2 papírové sáčky štětinový sací kartáč na koberce sací hubice na vodu nebo sněhovou břečku sací hubice na pevný povrch pěnový filtr Video zde >>>>> Technické parametry Napájecí napětí 230 V Příkon motoru vysavače 1400 W Podtlak 24 kPa/2400 mmH2O Rychlost vzduchu 70 l/s Objem nádoby na odpad (l) 30 l Rozměry 510x360x560 mm Váha (kg) 11 kg
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS