Jak vybrat sluneční brýle pro sezonu 2019

Jak vybrat sluneční brýle pro sezonu 2019

Sluneční brýle nejsou pouze módním doplňkem. Měly by vaše oči chránit před vysokou intenzitou světla i nebezpečným UV zářením. Kvalitní sluneční brýle musí mít UV filtr alespoň 400 nanometrů. To je hranice, kdy filtr pohlcuje téměř 100% škodlivého ultrafialového záření. Brýle s touto hodnotou budou vaše oči chránit proti UVA, UVB i UVC záření. V brýlích se musíte dobře cítit. Nesmí vás nikde tlačit a musí vám dobře držet na nose. Zvolte si sluneční brýle podle typu obličeje. Vhodný výběr pomůže zvýraznit přednosti vaší tváře a zároveň zakrýt její nedostatky.

Jak vybrat správné sluneční brýle podle tvaru obličeje

Oválný obličej

V případě, že máte oválný obličej, máte velké štěstí. Díky vysokým lícním kostem a lehce zúžené bradě se vám hodí téměř všechny typy brýlí.
Pro tento tvar obličeje se hodí například tyto brýle.

Ray-Ban RB4068601 – Tento elegantní celorámový model odráží aktuální trendy v designérské oční optice a jeho Wayfarer rám dělá Ray-Ban RB4068 ideální volbou především pro kulaté, oválné a srdcové tváře. Materiál použitý na výrobu tohoto rámu je nylon. Pouze málo materiálů vykazuje vyšší odolnost a životnost jako nylon. Právě proto se používá na výrobu bezpečnostních pásů a padáků. Technologie použitá v čočkách pohlcuje 100% škodlivých UV paprsků.

CENY A RECENZE

Kulatý obličej

V případě, že je váš obličej spíše kulatý, hodí se vám především hranaté brýle, díky kterým bude váš obličej vypadat delší a užší.
Pro tento tvar obličeje se hodí například tyto brýle.

Emporio Armani EA 4033 523113 – Značkové sluneční brýle z kolekce módního návrháře Emporio Armani jsou luxusním, kvalitním a stylovým módním doplňkem a zároveň spolehlivou ochranou vašeho zraku. Brýle z plastového materiálu v moderní hnědo-modré kombinaci jsou určeny především mužům. Skla jsou tónována od tmavší ke světlejší hnědé. Brýle poskytují 100% ochranu před UV zářením.

CENY A RECENZE

Trojúhelníkový obličej

Trojúhelníkový typ obličeje se vyznačuje širší partií v horní části a postupně se zužující směrem k bradě. Vyváženě na vašem obličeji budou působit obroučky, zvýrazňující horní část obličeje a lícní kosti. Zvolte široké obruby ve světlých barvách. Variantou jsou také brýle bez obrouček.
Pro tento tvar obličeje se hodí například tyto brýle.

Gucci GG 4266/S J5G/JD – Sluneční brýle světově proslulé módní značky GUCCI jsou zárukou elegance v každém provedení. V kolekci slunečních brýlí GUCCI se snoubí klasická elegance s výjimečným citem pro barevné kombinace společně s inspirací nejnovějšími módními trendy. Dámské sluneční brýle s kovovým rámem zlaté barvy a tmavě hnědými tónovanými skly. Brýle poskytují 100% UV ochranu před slunečním zářením.

CENY A RECENZE

Čtvercový obličej

Hranatý obličej se vyznačuje ostrými rysy, širokou bradou a širokým čelem se stejně širokými lícními kostmi, ke kterému se hodí oválnější brýle nebo zakulacené obroučky, jako jsou např. brýle tzv. pilotky. Vhodné jsou také brýle se silnými, ostrými hranami.
Pro tento tvar obličeje se hodí například tyto brýle.

Burberry 0BE 4240 3001 8G – Burberry je jedna ze světových značek, které mají pověst nejvyšší kvality a nadčasové elegance. Kvalitní materiál brýlí je zárukou vysoké odolnosti, pevnosti a maximální funkčnosti. Brýle poskytují 100% UV ochranu před slunečním zářením.

CENY A RECENZE

Srdcovitý obličej

Srdcovitý tvar obličeje poznáte podle širokého čela a úzké brady. Vhodné jsou brýle s oválnými nebo kulatými skly a se silnými nebo naopak velmi tenkými obrubami.Pokud máte srdcovitý obličej, je lepší vyhýbat se atypickým tvarům.
Pro tento tvar obličeje se hodí například tyto brýle.

Gucci GG 3712/S (D28/EU) – Sluneční brýle světově proslulé módní značky GUCCI jsou zárukou elegance v každém provedení. V kolekci slunečních brýlí GUCCI se snoubí klasická elegance s výjimečným citem pro barevné kombinace společně s inspirací nejnovějšími módními trendy. Dámské sluneční brýle s plastovým rámem černé barvy, s šedými tónovanými skly a s ozdobným prvkem na stranici. Brýle poskytují 100% UV ochranu před slunečním zářením.

CENY A RECENZE

Hodnocení Jak vybrat sluneční brýle pro sezonu 2019

Ohodnoťe náš článek Jak vybrat sluneční brýle pro sezonu 2019. Pomohl vám se v tematu zorientovat? Nabídl vám vhodné produkty ke koupi?

5 hvězdiček = nejlepší

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (No Ratings Yet)
Loading...

Podobné články k Jak vybrat sluneční brýle pro sezonu 2019

Další články s tématikou nákupního rádce:

86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS