Sháníte český návod k meteostanici Platinium MASTER?

Platinium MASTER – český návod

Předtím, než uvedete svoji meteostanici Platinium MASTER do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k meteostanici Platinium MASTER obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Platinium MASTER

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Platinium MASTERdohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Platinium MASTER – informace

  • český návod k výrobku Platinium MASTER vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: Platinium meteostanice
  • parametry: dosah venkovního čidla: 30m, napájení: síťový adaptér 6 V nebo 3 ks 1.5V AAA, budík: ano, mokré holení #EANF#, ukazatel vnější teploty ano
  • cena Platinium MASTER: 699 Kč

Platinium MASTER základní info
nejlepší cena

Platinium MASTER popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Platinium MASTER
Parametry Platinium MASTER
Obchody s produktem Platinium MASTER

Meteostanice Platinium MASTER - návod, manuál, příručka

Recenze Platinium MASTER

Platinium MASTER manuál

Platinium MASTER uživatelská příručka

Platinium MASTER pdf

Bezdrátová meteostanice MASTER - s rádiem řízenými hodinami Meteorologická stanice s bezdrátovým sensorem měření teploty, monitorováním vnitřní teploty a vlhkosti, venkovní... celá specifikaceBezdrátová meteostanice MASTER - s rádiem řízenými hodinami Meteorologická stanice s bezdrátovým sensorem měření teploty, monitorováním vnitřní teploty a vlhkosti, venkovní teploty, rádiem řízenými hodinami a dalšími funkcemi. Meteorologická stanice je zajímavým a praktickým doplňkem do každého interiéru. Meteostanice Master - technické parametry: šest funkčních tlačítek: čas, budík, nahoru, dolů, kanál, opakované buzení po zapnutí a nebo po restartu meteostanice, se začne vyhledávat signál pro synchronizaci času (DCF) předpověď počasí: slunečno, polojasno, zataženo, déšť, bouře digitální zobrazení automaticky nastaveného času: minuty, hodiny, vteřiny nastavení roku možné od 2000 do 2099, zobrazení měsíce, data a týdne výběr mezi 12 a 24 hodinovým režimem výběr mezi ˚C a ˚F výběr formátu data mezi Den Měsíc a Měsíc Den opakované buzení po 8 minutách, lze nastavit od 5 do 30 minut rozmezí vnitřní teploty: od 0˚C do +50˚C, rozlišení: 0,1 rozmezí vnitřní vlhkosti: od 20% do 99% rozmezí venkovní teploty: od -20˚C do +60˚C, rozmezí venkovní vlhkosti: od 20% do 99% ukazatel vývoje vnitřní/venkovní teploty/vlhkosti měření venkovní teploty/vlhkosti: 3 kanály zobrazení osmi fází měsíce LED podsvícení dosah bezdrátového teplotního čidla max 30 m ukazatel zaznamenaného tlaku, ukazatel zátěže Napájení: přístroj na síťový adaptér 6 V (je součástí dodávky) nebo na baterie (3 ks 1,5V AAA, nejsou součástí dodávky) snímač 2 ks baterií 1,5V AAA (nejsou součástí dodávky) Rozměr: 16,1 x 3 x 13,6 cm Přenosová frekvence pro čidlo 433 MHz. Teplotní čidlo je součástí dodávky. Na meteostanici Master poskytujeme záruku v délce 24 měsíců.
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS