Sháníte český návod k tabletu Creative ZIIO 10 8GB?

Creative ZIIO 10 8GB – český návod

Předtím, než uvedete tablet Creative ZIIO 10 8GB do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k Creative ZIIO 10 8GB obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Creative ZIIO 10 8GB

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Creative ZIIO 10 8GBdohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Creative ZIIO 10 8GB – informace

  • český návod k výrobku Creative ZIIO 10 8GB vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: 3 532 Kč Tablety
  • Cena Creative ZIIO 10 8GB: 3 532 Kč

Creative ZIIO 10 8GB základní info
nejlepší cena

Creative ZIIO 10 8GB popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Creative ZIIO 10 8GB
Parametry Creative ZIIO 10 8GB
Obchody s produktem Creative ZIIO 10 8GB

Tablet Creative ZIIO 10 8GB - návod, manuál, příručka

Recenze Creative ZIIO 10 8GB

Creative ZIIO 10 8GB manuál

Creative ZIIO 10 8GB uživatelská příručka

Creative ZIIO 10 8GB pdf

Bezdrátový zábavní tablet ZiiO 10" je vybaven aplikací Pure Android Audio - úplnou integrovanou sadou snadno použitelných aplikací pro nejčistší bezdrátové přehrávání zvuku.... celá specifikaceBezdrátový zábavní tablet ZiiO 10" je vybaven aplikací Pure Android Audio - úplnou integrovanou sadou snadno použitelných aplikací pro nejčistší bezdrátové přehrávání zvuku. Aplikace Pure Android Audio obsahuje rozhraní technologií X-Fi a Bluetooth, dostupná jedním dotykem ikony na displeji, a nabízí celou řadu technologií pro vylepšení zvuku, například kodek apt-X a podporu bezeztrátových formátů zvukových souborů. Připojte tablet ZiiO 10" k bezdrátovým reproduktorům, jako např. ZiiSound D5 nebo ZiiSound T6 (prvotřídní reproduktor 2.1 s prostorovým zvukem), a poslouchejte detailně prokreslený zvuk přenášený bezdrátově z tabletu se systémem Android. Tablet ZiiO 10" nabízí nezkreslený bezdrátový zvuk hudby, filmů i her z tabletu se systémem Android přehrávaný z bezdrátových reproduktorů, jako např. ZiiSound D5. Je vybaven aplikací Pure Android Audio - úplnou integrovanou sadou snadno použitelných aplikací pro nejčistší bezdrátové přehrávání zvuku. Aplikace Pure Android Audio používá technologii X-Fi, která reprodukuje digitální zvuk v křišťálově čisté kvalitě a propůjčuje filmové hudbě ohromující prostorový dojem. Tablet ZiiO 10" je vybaven výkonným kodekem apt-X s nízkou latencí, který umožňuje přenos zvukového obsahu do sluchátek a reproduktorů s technologiemi apt-X a Bluetooth v nejvyšší kvalitě. Ve srovnání s ostatními tablety se systémem Android nabízí ZiiO 10" kromě nezkresleného bezdrátového zvuku také všechny obvyklé funkce včetně připojení k internetu, zasílání e-mailů nebo nakupování aplikací ke stažení. Stahujte obsah z internetu a webu ZiiStore. Toto všestranné zařízení s dotykovým displejem obsahuje operační systém AndroidT, který umožňuje snadnou instalaci tisíců skvělých dodatečných aplikací z internetu.
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS