Sháníte český návod k akušroubováku WORX WU127?

WORX WU127 – český návod

Předtím, než uvedete akušroubovák WORX WU127 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k akušroubováku WORX WU127 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod WORX WU127

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod WORX WU127 dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

WORX WU127 – informace

  • český návod k výrobku WORX WU127 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: WORX – akušroubováky
  • parametry: vrtačky, 1 kg, 12 V, 30 min, 24 Nm, Li-ion
  • cena WORX WU127: 4 290 Kč

WORX WU127 základní info
nejlepší cena

WORX WU127 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna WORX WU127
Parametry WORX WU127
Obchody s produktem WORX WU127

WORX WU127 - návod, manuál, příručka

Recenze WORX WU127

WORX WU127 manuál

WORX WU127 uživatelská příručka

WORX WU127 pdf

Dodáváno včetně 2 aku zdrojů Vrtačka disponuje LED osvětlení Dodáváno v kufru Lithium Power Klíčovou předností lithia je extrémně pomalé vybíjení, to znamená, že je připravený pracovat i v případě, že nebyl nabitý několik týdnů. Jeho vysoká kapacita poskytuje delší dobu práce a nižší hmotnost. Na druhou stranu nemůže dodávat vysoký proud pro těžké aplikace, pokud nezvýšíte voltáž, velikost, hmotnost a cenu. No Key Chuck System Přáli jste si někdy mít ruku navíc? Sice nejsme plastičtí chirurgové, ale zkonstruovali jsme bezklíčová upínadla WORX, která lze pohodlně ovládat jednou rukou. Vzpomeňte si na to, až budete příště vyměňovat vrták na 5 metrovém žebříku. Variable speed Jak již víte stejná rychlost není vhodná pro každou práci. Vrtání v kovu vyžaduje nižší rychlost, jinak bude výsledkem spálený vrták a kouř. Ale zkuste použít stejnou nízkou rychlost při vrtání do betonu – vyvrtání otvoru vám může trvat týden. Stroje WORX nabízejí široký rozsah přednastavených rychlostí, které vám dávají volnost výběru správné rychlosti pro vaši práci. Napětí aku: 12.000 V Max.kroutící moment: 24.000 Nm Kapacita akumulátoru: 1,3 Ah Li-on Počet akumulátorů: 2 ks Max.průměr vrtání - ocel: 10 mm Max.průměr vrtání - dřevo: 20 mm Počet momentů: 16 Hmotnost: 1 kgDodáváno včetně 2 aku zdrojů Vrtačka disponuje LED osvětlení Dodáváno v kufru Lithium Power Klíčovou předností lithia je extrémně pomalé vybíjení, to znamená, že je... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS