Sháníte český návod k odvlhčovači Trotec TTK 66 E?

Trotec TTK 66 E – český návod

Předtím, než uvedete odvlhčovač Trotec TTK 66 E do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k odvlhčovači Trotec TTK 66 E obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Trotec TTK 66 E

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Trotec TTK 66 E dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Trotec TTK 66 E – informace

  • český návod k výrobku Trotec TTK 66 E vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: – odvlhčovače vlhkosti
  • parametry: 3 l, 46 dB, 1 l/hod, 24 l/24h, auto. vypnutí při plné nádržce, 14 kg
  • cena Trotec TTK 66 E: 4 990 – 6 490 Kč

Trotec TTK 66 E základní info
nejlepší cena

Trotec TTK 66 E popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Trotec TTK 66 E
Parametry Trotec TTK 66 E
Obchody s produktem Trotec TTK 66 E

Trotec TTK 66 E - návod, manuál, příručka

Recenze Trotec TTK 66 E

Trotec TTK 66 E manuál

Trotec TTK 66 E uživatelská příručka

Trotec TTK 66 E pdf

Kompresorový odvlhčovač vzduchu s ionizátorem umožňuje ionizovat vzduch a má časovač pro odložený start. Podporuje sušení pradla v bytě. Omyvatelný předfiltr zabraňuje proniknutí hrubých částic do vnitřku přístroje, a tak prodlužuje jeho životnost. Povolená provozní vlhkost pro Trotec TTK 66 E je mezi 35% a 85% relativní vlhkosti okolního prostředí. Přístroj funguje při okolních teplotách 5°C - 32°C. Snížením relativní vlhkosti vzduchu se zvýší schopnost vzduchu absorbovat vlhkost obsaženou v pevných materiálech, čímž se zabrání vzniku plísňového ložiska ve zdech. Sušičky vzduchu jsou proto velmi vhodné k tomu, abyste množení plísní předešli, popřípadě se jich po mnohaletém boji s nimi úspěšně zbavili. Parametry odvhčovače vzduchu Trotec TTK 66 Odvlhčovací výkon: 24 l / 24 hod (35°C/85% r.v.), 20 l / 24 hod (30°C/80% r.v.) Technologie: kompresor Vzduchový průtok: 170 m3/hod (maximální výkon) Orientační velikost místnosti: dle výrobce: do 50 m2, dle testu Gavri: zatím netestováno Maximální příkon: 440 W Hlučnost: maximálně 48 dB Provozní podmínky: teplota vzduchu: 5°- 35°C, vlhkost vzduchu: 35% - 85% Časovač: automatické vypnutí, odložený start Objem nádrže: 3 l Odtok hadicí pro nepřetržitý provoz: ano Funkce sušení prádla: ano Filtry pro čištění vzduchu: předfiltr Ionizátor: ano Funkce navíc: aut. vypnutí při plné nádržce Automatické udržování vlhkosti: ano (odvlhčovač se zapíná a vypíná podle aktuální vlhkosti) Transport: plně mobilní - kolečka, úchyty, držák na přívodní kabel Hmotnost: 14 kg Rozměry: 51 x 35 x 24,5 cm Délka přívodního kabelu: 1,6 mKompresorový odvlhčovač vzduchu s ionizátorem umožňuje ionizovat vzduch a má časovač pro odložený start. Podporuje sušení pradla v bytě. Omyvatelný předfiltr zabraňuje... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS