Sháníte český návod k rychlovarné konvici Braun WK5115?

Braun WK5115 – český návod

Předtím, než uvedete rychlovarnou konvici Braun WK5115 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k rychlovarné konvici Braun WK5115 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Braun WK5115

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Braun WK5115 dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Braun WK5115 – informace

  • český návod k výrobku Braun WK5115 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: – rychlovarné konvice
  • parametry: 1.7 l, nerezové, Skrytá topná spirála, Ochrana proti přehřátí, 3000 W, Regulace teploty
  • cena Braun WK5115: 2 199 – 2 359 Kč

Braun WK5115 základní info
nejlepší cena

Braun WK5115 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Braun WK5115
Parametry Braun WK5115
Obchody s produktem Braun WK5115

Braun WK5115 - návod, manuál, příručka

Recenze Braun WK5115

Braun WK5115 manuál

Braun WK5115 uživatelská příručka

Braun WK5115 pdf

Nastartujte svůj den správně s čajem připraveným tak, jak jej máte nejraději. Díky nové konvici řady ID Breakfast s připravíte své oblíbené nápoje tak, abyste si svá rána mohli co nejvíce vychutnat. Pět nastavení teploty vody vám umožní dosáhnout plné chutě vašich oblíbených čajů. Užijte si bylinné odvary, čaje černé, zelené, bílé, jako i jednoduché ohřevy dětské výživy. Tato rychlovarná konvice nabízí prémiový design společnosti Braun s elegantním zakončením z nerezové oceli a ergonomickou otevřenou rukojetí z měkkého materiálu na dotyk pohodlnější manipulaci-tato konvice vypadá skvěle na každé kuchyňské desce. Využijte i takové výhodné vlastnosti jakými jsou funkce udržení teploty vody jakož i varování odstranění vodního kamene. Nastavení teploty vody Funkce nastavení teploty nabízí 5 jiných teplot pro váš horký nápoj, díky kterým povznese a zvýrazní chuť. Udržování teploty vody Funkce udržování teploty vody, udží nastavenou teplotu po dobu až 30ti minut. Upozornění na odvápnění Automatická funkce která vás upozorní kdy je třeba odstranit vodní kámen. Tato funkce zaručuje delší životnost a výkonost vaší rychlovarné konvice. Unikátni 4stupňový bezpečnostní systém Konvice se automaticky vypne, když se voda vaří, víko je otevřené nebo když konvici vezmete ze základny. Dva systémy na naplnění konvice Konvice s emůže naplnit rovnou kohoutkovou vodou díky širokému ústí,nebo také pomoci otevření vyskakovacího víka. Příprava jednoho šálku Konvice umožňuje ohřát vodu i pouze pro jeden šálek, tím vám ušetří jak energii tak čas. Systém Rapidboil Díky systému RapidBoil se voda uvaří za 45 sekund. Egronomická rukojeť Díky elegantní ergonomické rukojeti, je každé zvedání a nalévání jednoduché a bezpečné. Bez BPA* *Pouze ty nejlepší a nejvalitnější materiály pro vaše pohodlí a zdraví- veškeré příslišenctví a nádoby, které přicházejí do kontaktu s potravinami, jsou bez obsahu bisfenolu A (BPA) Záruční doba: 24 měsíců Objem 1,7 l, příkon 3000 W, nastavení teploty.Nastartujte svůj den správně s čajem připraveným tak, jak jej máte nejraději. Díky nové konvici řady ID Breakfast s připravíte své oblíbené nápoje tak, abyste si svá rána mohli... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS