Sháníte český návod pro sekačku Robomow RM 510?

Robomow RM 510 – český návod

Předtím, než uvedete sekačku Robomow RM 510 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod pro sekačku Robomow RM 510 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Robomow RM 510

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Robomow RM 510 dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Robomow RM 510 – informace

  • český návod k výrobku Robomow RM 510 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: – Sekačky
  • parametry: benzínové, 20 cm, Mulčování, ocelové, 17.6 kg, 77.2 dB
  • cena Robomow RM 510: 34 000 Kč

Robomow RM 510 základní info
nejlepší cena

Robomow RM 510 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Robomow RM 510
Parametry Robomow RM 510
Obchody s produktem Robomow RM 510

Sekačka Robomow RM 510 - návod, manuál, příručka

Recenze Robomow RM 510

Robomow RM 510 manuál

Robomow RM 510 uživatelská příručka

Robomow RM 510 pdf

Robotická sekačka Robomow RM510 s nabíjecí stanicí : Robomow RM510 je automatická sekačka, která seče trávu samostatně. Je prodávána včetně nabíjecí stanice, ze které vyjíždí dle nastaveného denního a hodinového programu. Na konci naplánovaného programu se Robomow vrátí do nabíjecí stanice pro nabíjení až do dalšího naplánovaného termínu. Váš trávník bude udržován i v době kdy budete pryč z domova. RM400 je nová generace Robomow ,plně automatické sekačky, kterou si každý může dovolit! Nejlepší ceny na trhu. RM400 je doporučován pro trávníky do 300-400m2 ( V závislosti na typu trávy a podmínkách). Robomow potřebuje první jednoduché nastavení, které může být provedeno kýmkoli. Drát je natažen okolo okraje trávníku a je kolíky připevněn k zemi každých pár metrů. Tyto kolíky a drát jsou dodávány společně se strojem. Drát je napojen na malý zdroj poháněný baterií nazývaný obvodový vypínač (také dodávaný v balení). Drát normálně zaroste do trávníku během 2 – 3 týdnů. Robomow rozpozná drát pomocí speciálních senzorů a zajistí aby vždy zůstal uvnitř takto vyznačené oblasti. Robomow je spušten zmáčknutím zeleného knoflíku „Go“ na stroji. Stroj přejíždí trávník v systematické křížové variaci a tak pokrývá trávník několikrát ze strany na stranu aby zajistil pokrytí celého trávníku a posečení vždy z několika úhlů. Stroj má tři bateriově poháněné nože, 53 cm silný sekací systém ekvivalentní k 5,5 HP motorové sekačce. Robomow je určený k mulčování a mulčuje lépe než tradiční sekačky díky tříkomorovému umlčovacímu systému a díky rychlosti nožů 5800 ot/min, což je asi dvakrát tolik než u standardních sekaček. Tráva je posečena na velice malé kousky, které zapadnou mezi stébla trávníku a tam se přemění v přírodní hnojivo. To pramení ve zdravější a lépe vypadající trávník a eliminuje to potřebu sbírat a odstraňovat posečenou trávu. Seče více, za méně: Kompaktní systém mulčování s jedním nožem. Dálkové ovládání pro sečení velice úzkých ploch (Dostupné jako příslušenství) Uživatelem kontrolovaná ochrana včetně alarmu . Snímač nadzvednutí – zastaví nože okamžitě když je Robomow® nadzvednutý. - Technické specifikace: Váha : 17.6kg (včetně baterií) Rozměry : 64cm x 52cm x 30cm Barva : zelená Výška sečení - 20-80mm, jednoduché nastavení Dvě bezúdržbové baterie 12 AH Dešťový snímač – Zamezuje sečení v dešti Obsah balení: kompletní sekačka 150 kolíků 100 m drátu Roboruler Návod k obsluze vnitřní nabíječka (zabudováno) nabíjecí stanice (Stanice, nabíječka s 15 m přívodním kabelem, 2 kolíky na upevnění stanice)Robotická sekačka Robomow RM510 s nabíjecí stanicí : Robomow RM510 je automatická sekačka, která seče trávu samostatně. Je prodávána včetně nabíjecí stanice, ze které vyjíždí dle celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS