Sháníte český návod pro centrální vysavač Husky CYKLON EVO?

Husky CYKLON EVO – český návod

Předtím, než uvedete centrální vysavač Husky CYKLON EVO do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod pro centrální vysavač Husky CYKLON EVO obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Husky CYKLON EVO

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Husky CYKLON EVO dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Husky CYKLON EVO – informace

  • český návod k výrobku Husky CYKLON EVO vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: – centrální vysavače
  • parametry: 1981 W
  • cena Husky CYKLON EVO: 32 500 Kč

Husky CYKLON EVO základní info
nejlepší cena

Husky CYKLON EVO popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Husky CYKLON EVO
Parametry Husky CYKLON EVO
Obchody s produktem Husky CYKLON EVO

Centrální vysavač Husky CYKLON EVO - návod, manuál, příručka

Recenze Husky CYKLON EVO

Husky CYKLON EVO manuál

Husky CYKLON EVO uživatelská příručka

Husky CYKLON EVO pdf

CENTRÁLNÍ VYSAVAČ HUSKY CYKLON EVO Nyní v akčním setu se sadou Premium 9,1m + další hadice 9m v ceně Možno dodat i se sadou Premium 10,6m za příplatek 360kč (stačí napsat do poznámky v objednávce ) Velice výkonná vysavačová jednotka Husky Cyklon EVO ve speciální limitované edici. Centrální vysavač Husky Cyklon EVO je vhodný pro střední a velké rodinné domy a poskytuje vysoký výkon a komfort při vysávání. Je vybaven průmyslovým Bypass motorem se zárukou 25 let na celý vysavač. Uspokojí každého s nejvyššími nároky na výkon, spolehlivost a minimální údržbu. Exklusivní design agregátu Cyklon EVO je k příležitosti 50 let značky HUSKY a 25 let firmy NEWAG proveden ve speciální úpravě leštěného hliníku. Jedná se o limitovanou edici modelu pro rok 2018. Neobyčejně silný centrální vysavač. Osvědčená samočistící filtrace se SILPURE filtrem, průmyslovým bypass motorem a unikátní zárukou 25 let. Dejte přednost kvalitě, výkonu a dlouhé životnosti před spotřebním zbožím! Tento model vylepšený o permanentní filtr s ochranou, která zabrání růstu bakterií. Jedná se o filtr s obsahem patentované přírodní látky SILPURE, která zabraňuje růstu bakterií na textilu Extra výkonný průmyslový motor zn. Domel s Bypass chlazením a třístupňovou turbínou Celokovové provedení v exkluzivním designu Spolehlivá a po mnoho let odzkoušená konstrukce Samočistící filtr SILPURE - usnadňuje údržbu a je možné jej vyprat v pračce Možnost vkládání přídavných papírových sáčků 22l pro bezkontaktní manipulaci s prachem Soft start a soft stop šetří motor LED kontrola monitorující stav vysavačové jednotky Specifikace Podtlak mm/H2O 3977 Průtok vzduchu l/s 65,5 Filtrace Samočistící cyklónová SILPURE Použití Středně velké a atypické RD Chlazení motoru Bypass Barva Stříbrná Kapacita odpadní nádoby (l) 34 Napětí (V) 240 Možné sady příslušenství LV, BW Příkon (W) 1981 Záruční doba 25 let Sací výkon - Airwatty 683,3 03.02.2020CENTRÁLNÍ VYSAVAČ HUSKY CYKLON EVO Nyní v akčním setu se sadou Premium 9,1m + další hadice 9m v ceně Možno dodat i se sadou Premium 10,6m za příplatek 360kč (stačí napsat do celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS