Sháníte český návod pro pěnič mléka AdHoc Šlehač na mléko Rapido?

AdHoc Šlehač na mléko Rapido – český návod

Předtím, než uvedete pěnič mléka AdHoc Šlehač na mléko Rapido do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod pro pěnič mléka AdHoc Šlehač na mléko Rapido obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod AdHoc Šlehač na mléko Rapido

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod AdHoc Šlehač na mléko Rapido dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

AdHoc Šlehač na mléko Rapido – informace

  • český návod k výrobku AdHoc Šlehač na mléko Rapido vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: AdHoc Pěnič mléka
  • parametry:
  • cena AdHoc Šlehač na mléko Rapido: 550 Kč

AdHoc Šlehač na mléko Rapido základní info
nejlepší cena

AdHoc Šlehač na mléko Rapido popis, recenze, obchody

Recenze a poradna AdHoc Šlehač na mléko Rapido
Parametry AdHoc Šlehač na mléko Rapido
Obchody s produktem AdHoc Šlehač na mléko Rapido

Pěnič mléka AdHoc Šlehač na mléko Rapido - návod, manuál, příručka.

Recenze AdHoc Šlehač na mléko Rapido

AdHoc Šlehač na mléko Rapido manuál

AdHoc Šlehač na mléko Rapido uživatelská příručka

AdHoc Šlehač na mléko Rapido pdf

Hlavní charakteristiky Výrobce AdHoc Elektrický ano Popis produktu Šlehač na mléčnou pěnu, matný. Součástí je i praktický stojánek. Provoz na 3 alkalické baterie AA. Výkonný motor vyvine až 10 tisíc otáček za minutu a tím dokáže našlehat mléko do krásné pevné pěny. Pomocí tohoto šlehače vytvoříte mléčnou pěnu na kafe cappuccino, latte nebo macchiato. Je praktický i na pěnu do mléčných koktejlů, krémových polévek nebo lehkých omáček. ? 3 cm, výška 21 cm Firma AdHoc byla založena v Německém Mannheimu v roce 1995 a dnes již prodává své výrobky po celé Evropě, Japonsku, USA a Austrálii. Sortiment je široký a zahrnuje ocelové a keramické nože, mísy, struhadla, kuchařské pinzety, mlýnky na pepř a sůl, prostírání, podnosy, nádoby na olej a ocet, sítka na čaj, chladící nádoby na víno a sekty, karafy, dekantéry, uzávěry, vakuové pumpy na víno atd. Všechny výrobky značky AdHoc jsou vyrobeny z moderních, kvalitních materiálů, které jsou snadné na ošetřování a hlavně zdravotně nezávadné. AdHoc je držitelem mnoha ocenění za design v Německu i v Evropě. Německá značka AdHoc má velmi líbivý a praktický design, vysokou kvalitu zpracování a poskytuje záruku 5 let na celý svůj sortiment.
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS