Sháníte český návod pro vrtačku WURTH BM 10-E COMPACT?

WURTH BM 10-E COMPACT – český návod

Předtím, než uvedete vrtačku WURTH BM 10-E COMPACT do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod pro vrtačku WURTH BM 10-E COMPACT obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod WURTH BM 10-E COMPACT

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod WURTH BM 10-E COMPACT dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

WURTH BM 10-E COMPACT – informace

  • český návod k výrobku WURTH BM 10-E COMPACT vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: WURTH Vrtačka
  • parametry:
  • cena WURTH BM 10-E COMPACT: 3 150 Kč

WURTH BM 10-E COMPACT základní info
nejlepší cena

WURTH BM 10-E COMPACT popis, recenze, obchody

Recenze a poradna WURTH BM 10-E COMPACT
Parametry WURTH BM 10-E COMPACT
Obchody s produktem WURTH BM 10-E COMPACT

Vrtačka WURTH BM 10-E COMPACT - návod, manuál, příručka.

Recenze WURTH BM 10-E COMPACT

WURTH BM 10-E COMPACT manuál

WURTH BM 10-E COMPACT uživatelská příručka

WURTH BM 10-E COMPACT pdf

Hlavní charakteristiky Výkon 360 W Otáčky 2600 ot/min. Popis produktu Kompaktní a výkonná vrtačka pro rychlé vrtání do dřeva, hliníku a dalších kovů včetně nerezové oceli. Ergonomický design Vynikající poměr hmotnost/výkon pro práci bez únavy Spona na opasek pro snadnou manipulaci Vysoká přesnost a dlouhá životnost Robustní kovové rychloupínací sklíčidlo Plynule nastavitelná rychlost Elektronická regulace rychlosti umožňuje snadný přenos síly a univerzální použití. Levý/pravý chod Možnost odstraňování namontovaných šroubů. Díky přímému přepínání uhlíků je točivý moment v obou směrech stejný. Min./max. jmenovité napětí 220 / 240 V/AC Jmenovité napětí 230 V/AC Min./max. kmitočtové pásmo 50 / 60 Hz Třída ochrany Třída ochrany II / ochranná izolace Příkon 600 W Výstupní výkon 360 W Min./max. volnoběžné otáčky 0-2600 U/min(rpm) Max. rychlost otáčení při jmenovitém zatížení 1676 U/min(rpm) Max. točivý moment 20 Nm Uchycení sklíčidla 1/2 x 20 UNF Min./max. rozsah upínání sklíčidla 1-10 mm Průměr upínacího krčku 43 mm Max. průměr vrtání vrtákem do oceli 10 mm Max. průměr vrtání do hliníku 10 mm Max. průměr vrtání do měkkého dřeva 25 mm Max. průměr vrtání do nerezové oceli 8 mm Max. průměr řezání závitů M6 Hmotnost stroje 1,7 kg Délka kabelu 4 m
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS