Sháníte český návod k mixéru Bosch MFQ 40303?

Bosch MFQ 40303 – český návod

Předtím, než uvedete svůj nový mixér Bosch MFQ 40303 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k mixéru Bosch MFQ 40303 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Bosch MFQ 40303

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Bosch MFQ 40303 dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Bosch MFQ 40303 – informace

  • český návod k výrobku Bosch MFQ 40303 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: LCD monitory

Bosch MFQ 40303 základní info
nejlepší cena

Bosch MFQ 40303 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Bosch MFQ 40303
Parametry Bosch MFQ 40303
Obchody s produktem Bosch MFQ 40303

Designový ruční mixér pro náročné zákazníky s inovativními metličkami FineCreamer. Moderní design pro víc radostí při pečení. Velmi tichý, lehký a extrémně silný pro příjemnou práci. Vysoce výkonný motor 500 W pro lepší výsledky. Dvě inovativní, vysoce účinné šlehací metly FineCreamer z nerezové oceli pro perfektní šlehací a mixovací výsledky. Možnost připojení rychlošlehací nohy. Přednosti: Komfort S funkcí Light se vše tak lehce ovládá. S použitím nejnovějších technologií a materiálů v oblasti motorů jsme podstatným způsobem snížili váhu. Tím bude vaše práce mnohem jednodušší a méně namáhavá. SoftTouch poskytuje pohodlné držení. Díky ergonomickému designu a speciálnímu tvaru madla s protiskluznou vrstvou SoftTouch nyní spotřebič sedí v ruce mnohem pohodlněji a bezpečněji. Funkce SuperSilent, to je vysoký výkon a nízký hluk. Výkonný spotřebič, který je zároveň extrémně tichý. Provozní hluk byl podstatným způsobem omezen použitím nejnovějších technologií a materiálů. Vynikající výsledky FineCreamer, to je víc než jen krém. Vašim kulinářským nápadům dodáte větší objem. Inovativní šlehací metly FineCreamer jsou vybaveny speciálními malými kuličkami, pomocí kterých se do zpracovávané směsi dostane mnohem více vzduchu. Výsledkem jsou nadýchaná těsta a krémy a větší objem šlehaného bílku nebo krému za mnohem kratší dobu. Funkce puls/turbo představuje mocnou sílu stisknutím tlačítka. Doplňující funkce puls/turbo poskytuje maximální výkonnost stisknutím tlačítka a díky ní vymícháte těsto do dokonalosti, nebo můžete ovládat příslušenství na pozadí spotřebiče. Pět rychlostí a všechny systémy běží. Pro každý typ použití existuje ta správná rychlost. K tomu ještě optimální výkon pro každou situaci. To vše díky pěti možnostem nastavení rychlosti. Základní specifikace: Skvělé výsledky příkon: 500 W moderní technika motoru: silný, tichý a lehký 5 rychlostních stupňů s odlišným počtem otáček momentový a turbo stupeň Komfort ergonomický design pro snadnou obsluhu separátně umístěné tlačítko pro vysunutí šlehacích a hnětacích metel možnost připojení rychlošlehací nohy vysouvací mechanismus umožnující snadné sejmutí mixovací nohy možnost navinutí kabelu s klipem kabelu Univerzální 2 vysoce výkonné šlehací metly z ušlechtilé oceli se speciálními kuličkami Fine Creamer pro lepší výsledek při šlehání v krátkém čase 2 stabilní hnětací háky Technická specifikace: příkon (W): 500 momentový stupeň / momentový spínač napětí (V): 220-240 V hmotnost netto (kg): 1,1

Recenze Bosch MFQ 40303

Bosch MFQ 40303 manuál

Bosch MFQ 40303 uživatelská příručka

Bosch MFQ 40303 pdf

86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS