Sháníte český návod k odpuzovači, plašiči Conrad Gardigo 60082?

Conrad Gardigo 60082 – český návod

Předtím, než uvedete odpuzovač Conrad Gardigo 60082 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k odpuzovači Conrad Gardigo 60082 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Conrad Gardigo 60082

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Conrad Gardigo 60082 dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Conrad Gardigo 60082 – informace

  • český návod k výrobku Conrad Gardigo 60082 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: Conrad – odpuzovače – plašiče
  • parametry: venkovní
  • cena Conrad Gardigo 60082: 1 349 Kč

Conrad Gardigo 60082 základní info
nejlepší cena

Conrad Gardigo 60082 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Conrad Gardigo 60082
Parametry Conrad Gardigo 60082
Obchody s produktem Conrad Gardigo 60082

Conrad Gardigo 60082 - návod, manuál, příručka

Recenze Conrad Gardigo 60082

Conrad Gardigo 60082 manuál

Conrad Gardigo 60082 uživatelská příručka

Conrad Gardigo 60082 pdf

Vodní odpuzovač škůdců se solárním nabíjením a detektorem pohybu Gardigo 60082 Vodní odpuzovač zvířat Gardigo na solární pohon je účinný proti všem živočichům, kteří se bojí proudu vody a které byste rádi vyhnali ze své zahrady, pole či rybníka. Patří mezi ně třeba volavky, draví ptáci, kočky, psi nebo zajíci a jiná divoce žijící zvířata. Jde o účinný a zárov Vodní odpuzovač škůdců se solárním nabíjením a detektorem pohybu Gardigo 60082 Vodní odpuzovač zvířat Gardigo na solární pohon je účinný proti všem živočichům, kteří se bojí proudu vody a které byste rádi vyhnali ze své zahrady, pole či rybníka. Patří mezi ně třeba volavky, draví ptáci, kočky, psi nebo zajíci a jiná divoce žijící zvířata. Jde o účinný a zároveň velmi šetrný způsob ochrany ovocných stromů, ryb nebo úrody. Objeví-li se v dosahu PIR detektoru pohybu nevítaný zvířecí návštěvník, aktivuje se vodní proud s dosahem až 10 m. Zvířata, která nemají vodu v lásce, se jej polekají a utečou, a ve většině případů se danému místu budou i poté vyhýbat. Zařízení se skvěle hodí zvláště k šetrnému odhánění volavek z rybníků. Tito ptáci se u vody objevují zejména na jaře, když hledají potravu pro mladé. Toto ekologické zařízení lze díky integrovanému solárnímu článku provozovat na jakémkoli místě - vyžaduje pouze přívod vody. Lze jej tak podle potřeby umístit kamkoli, protože vodu mu můžete dodat připojením k běžné zahradní hadici. Parametry produktu: napájení: 3x akumulátor AA 800 mAh (součást balení), solární článek PIR senzor: úhel snímání 110° dosah proudu vody: až 10 m, nastavitelný přípojka pro hadici: standardní s rychlouzávěrem Technické parametry: rozsah působení - 60 m² úhel snímání -110 ° barva - Zelená · černá hmotnost - 637 g rozměr, hloubka - 230 mm použití -Venkovní výška - 550 mm materiál -Plast napájení - Akumulátor AA (3x), součástí dodávky šířka -185 mm vybavení dosah proudu vody nastavitelný až na 10 m nastavitelný postřikovač spotřeba vody při každé aktivaci: cca 2 - 3 šálky připojení ke standardním systémům zahradních hadic dosah proudu vody nastavitelný až na 10 m nastavitelný směr rozstřikovače: vlevo/vpravo a nahoru/dolů PIR detektor pohybu solární pohon širší dosah díky automatické mechanice rozstřikovače snadné připojení ke standardním systémům zahradních hadic nastavitelná citlivost Rozsah dodávky: senzorová jednotka vč. solárního panelu jednotka rozstřikovače trojdílný hrot pro zapíchnutí do země o délce 370 mm připojení zahradní hadice akumulátoryVodní odpuzovač škůdců se solárním nabíjením a detektorem pohybu Gardigo 60082 Vodní odpuzovač zvířat Gardigo na solární pohon je účinný proti všem živočichům, kteří se bojí... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS