Sháníte český návod k Electrolux EBC 54503?

Electrolux EBC 54503 – český návod

Předtím, než uvedete svůj kávovar/čajovar Electrolux EBC 54503 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k Electrolux EBC 54503 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Electrolux EBC 54503

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Electrolux EBC 54503dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Electrolux EBC 54503 – informace

    • český návod k výrobku Electrolux EBC 54503 vám ze zákona musí přibalit prodejce
    • výrobce a řada: Electrolux kávovary/čajovary
    • Druh: espresso
    • Typ: elektronické
    • Odjímatelný zásobník vody: #EANF#
    • Ukazatel množství vody: ano
    • Tryska na páru: ano
  • cena Electrolux EBC 54503: 29 729 Kč

Electrolux EBC 54503 základní info
nejlepší cena

Electrolux EBC 54503 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Electrolux EBC 54503
Parametry Electrolux EBC 54503
Obchody s produktem Electrolux EBC 54503

Electrolux EBC 54503 - návod, manuál, příručka

Recenze Electrolux EBC 54503

Electrolux EBC 54503 manuál

Electrolux EBC 54503 uživatelská příručka

Electrolux EBC 54503 pdf

Osobní nádech luxusu, který ladí s ostatními spotřebiči Moderní profesionální kuchyně jsou upraveny tak, aby splňovaly požadavky šéfkuchaře. Díky tomuto kompaktnímu kávovaru... celá specifikaceOsobní nádech luxusu, který ladí s ostatními spotřebiči Moderní profesionální kuchyně jsou upraveny tak, aby splňovaly požadavky šéfkuchaře. Díky tomuto kompaktnímu kávovaru máte při sestavování vaší vlastní kuchyně další možnost navíc. Patří do řady kompaktních vestavných spotřebičů společnosti Electrolux, a tak se bude opravdu stylově doplňovat s ostatními spotřebiči. Intuitivní způsob, jak si připravit kávu podle vašeho přání a chuti Způsob přípravy vaší ranní kávy je vždy osobitý. Pro intuitivní způsob, jak se ujistit, že je vaše káva to pravé, je tento kávovar vybaven dotykovými tlačítky s intuitivním ovládáním, které vás přivedou na to správné nastavení. Zkontrolujte si vaši volbu na přehledné LCD obrazovce, která vás také upozorní, jakmile je váš šálek kávy připraven. Vychutnejte si kávu společně – podávejte ji najednou Díky tomuto kávovaru si můžete všichni vychutnat čerstvý šálek kávy spolu. Je to proto, že je vybaven termokonvicí, která vám umožňuje podávat až šest šálků čerstvě připravené kávy najednou. Také se skvěle hodí, když si nejste jisti, kolik členů vaší rodiny bude chtít ranní kávu, nebo když chcete uchovat druhý šálek kávy teplý. Připravte každý šálek podle své nálady Ať máte chuť na rychlé, silné espreso nebo na dlouhý, pomalý šálek kávy, tento kávovar připraví šálek, který přesně odpovídá vaší náladě. Pomocí funkce množství kávy si můžete zvolit mezi velikostí espreso, normální nebo „lungo“. Káva vypadá stejně dobře, jako chutná Tento kávovar s povrchovou úpravou z nerezové oceli se skvěle hodí ke zbytku vaší moderní kuchyně. A aby jste si byli jisti, že vypadá vždy dobře, je také vybaven vrstvou odolávající otiskům prstů. Můžete připravovat šálek kávy za šálkem a kávovar bude stále vypadat tak, jak má – beze šmuh! Přehled dalších vlastností Kávovar pro vestavnou instalaci Nerezový povrch s úpravou proti otiskům prstů Plně automatický kávovar Automatické funkce pro espresso, kávu, horkou vodu a páru Kapacita mlýnku na kávu: 200 g Elektronické dotykové ovládání Kapacita nádrže na vodu: 1.8 l Dva oddělené ohřívače na kávu a horkou vodu Rozměry spotřebiče VxŠxH (mm): 455 x 594 x 361 Vestavné rozměry (mm): 450 x 560 x 550 Design Počet funkcí nastavitelné množství kávy, nastavitelné množství vody, nastavitelná teplota vody, auto-start, hodiny, regulace mlýnku na kávu, regulace teploty kávy, odvápnění, naplnění konvice - více šálků, čistění, tvrdost vody Nádržka na vodu Výjimatelná Kapacita vodní nádržky 1.8 l Pára Ano Horká voda Ano Mlýnek Ano Zásobník na kávová zrna 200 g Barva Nerez ocel Rozměry a instalace Výška (mm) 455 Šířka (mm) 594 Hloubka (mm) 361
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS