Sháníte český návod pro stěrku na okna Leifheit Set vysavače na okna a koupelny Nemo 51035?

Leifheit Set vysavače na okna a koupelny Nemo 51035 – český návod

Předtím, než uvedete stěrku na okna Leifheit Set vysavače na okna a koupelny Nemo 51035 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod pro stěrku na okna Leifheit Set vysavače na okna a koupelny Nemo 51035 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Leifheit Set vysavače na okna a koupelny Nemo 51035

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Leifheit Set vysavače na okna a koupelny Nemo 51035 dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Leifheit Set vysavače na okna a koupelny Nemo 51035 – informace

  • český návod k výrobku Leifheit Set vysavače na okna a koupelny Nemo 51035 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: Leifheit Stěrka na okna
  • parametry:
  • cena Leifheit Set vysavače na okna a koupelny Nemo 51035: 1 690 Kč

Leifheit Set vysavače na okna a koupelny Nemo 51035 základní info
nejlepší cena

Leifheit Set vysavače na okna a koupelny Nemo 51035 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Leifheit Set vysavače na okna a koupelny Nemo 51035
Parametry Leifheit Set vysavače na okna a koupelny Nemo 51035
Obchody s produktem Leifheit Set vysavače na okna a koupelny Nemo 51035

Stěrka na okna Leifheit Set vysavače na okna a koupelny Nemo 51035 - návod, manuál, příručka.

Recenze Leifheit Set vysavače na okna a koupelny Nemo 51035

Leifheit Set vysavače na okna a koupelny Nemo 51035 manuál

Leifheit Set vysavače na okna a koupelny Nemo 51035 uživatelská příručka

Leifheit Set vysavače na okna a koupelny Nemo 51035 pdf

Popis produktu Značkový vysavač na okna Nemo v ergonomicky tenkém designu snadno vyčístí okna, zrcadla, sprchové kouty, dalždice nebo třeba varné desky. Funkce automatického sání zajišťuje, že na vyčištěných plochách nezůstávají žádné šmouhy, ani po rámech oken nestéká špinavá voda. Akuvysavač Leifheit Nemo můžete bezpečně používat i na čištění koupelnových obkladů a sprchových koutů, neboť je vodotěsný (IPX7). Použití této akustěrky je velmi snadné. Díky nízké hmotnosti a prodloužené výdrži lithium-iontové baterie (až 45 minut) s ní snadno a rychle umyjete i velké plochy (až 130 m² na jedno nabití baterie). Nádržka na vodu s objemem 60 ml je zabudována přímo do rukojeti. To umožňuje rychlé čistění až k dolním okrajům oken bez narážení na parapet. Nádržku lze také velmi snadno vyprázdnit. Spolu s vysavačem získáte i výměnnou koupelnovou sací hubici, jejíž bílé silikonové břity zaručují hygienickou čistotu a navíc silikon perfektně přilne i k povrchu, který není dokonale rovný - například k profilovaným koupelnovým obkladům.Vlastnosti:- Použití: okna, zrcadla, sprchové kouty, dlaždice, varné desky- Šířka záběru: 28 cm- Výdrž baterie: 45 minut až do 130 m²- Objem nádržky na vodu: 60 ml- Voděodolnost: IPX7- Hmotnost: 927 g- Rozměry balení: 348 x 232 x 86 mmObsah balení:- Vysavač s odnímatelnou stěrkou- Koupelnová sací hubice- Nástěnný držák na vysavač- Nabíječka- Manuál k použití
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS