Sháníte český návod k elektrickému kartáčku Megasmile Black Whitening II Sonic Modrý 100180?

Megasmile Black Whitening II Sonic Modrý 100180 – český návod

Předtím, než uvedete elektrický zubní kartáček Megasmile Black Whitening II Sonic Modrý 100180 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k elektrickému kartáčku Megasmile Black Whitening II Sonic Modrý 100180 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Megasmile Black Whitening II Sonic Modrý 100180

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Megasmile Black Whitening II Sonic Modrý 100180 dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Megasmile Black Whitening II Sonic Modrý 100180 – informace

  • český návod k výrobku Megasmile Black Whitening II Sonic Modrý 100180 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: – Elektrické zubní kartáčky
  • parametry: sonický, Časovač
  • cena Megasmile Black Whitening II Sonic Modrý 100180: 1 950 – 2 490 Kč

Megasmile Black Whitening II Sonic Modrý 100180 základní info
nejlepší cena

Megasmile Black Whitening II Sonic Modrý 100180 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Megasmile Black Whitening II Sonic Modrý 100180
Parametry Megasmile Black Whitening II Sonic Modrý 100180
Obchody s produktem Megasmile Black Whitening II Sonic Modrý 100180

Megasmile Black Whitening II Sonic Modrý 100180 - návod, manuál, příručka

Recenze Megasmile Black Whitening II Sonic Modrý 100180

Megasmile Black Whitening II Sonic Modrý 100180 manuál

Megasmile Black Whitening II Sonic Modrý 100180 uživatelská příručka

Megasmile Black Whitening II Sonic Modrý 100180 pdf

Megasmile Black Whitening II Sonic Modrý Přirozeně bělejší zuby již po několika čištěních Zuby budou bělejší zásluhou kombinace aktivního uhlí a sonické čistící technologie. Až 45 000 pulzů vytváří hydroaktivní vlny tekutiny v ústech a zubní kartáček tak odstraní maximum zubního plaku i z těžko dostupných míst v ústech. Speciální štětinky zubního kartáčku s obsahem aktivního uhlí slibují takový leštící účinek, že Vaše zuby budou už po několika čištěních světlejší a lesklejší . Čisticí režimy: Senstive - určený pro každodenní čištění citlivých zubů a dásní Intensive - režim pro precizní odstraňování zubního plaku Whitening - odstraňuje maximum skvrn od jídla a pití pro přirozeně bělejší odstín zubů Až 10 dní provozu na baterii Pohodlného čištění 2x denně si můžete užívat až 10 dní. K plnému nabití kartáčku je potřeba jej nechat v nabíjecím stojánku alespoň 12 hodin. Stav nabití si pak můžete kontrolovat podle kontrolek. Kartáček za Vás ohlídá, jak dlouho si zuby čistíte. Dvouminutový časovač Vám každých 30 sekund dá signál, abyste přešli na další část úst. Vaše zuby tak budou čištěny rovnoměrně a po doporučovanou dobu. Klidné cestování Kartáček je vybaven cestovním zámkem, který zaručí bezpečné převážení. Obsah balení: 1x tělo sonického kartáčku Megasmile Black Whitening Sonic 2x čisticí hlavice Black Whitening 1x USB nabíjecí stojánek Technické parametry: Síťové napětí: 100-240 V AC, 50 Kz, 2,5 W, třída II, IPX7 Baterie: dobíjecí Ni-Mh Provozní doba: 40 minut (plně vybité baterie) Doba nabíjení u prvního nabíjení: 12 hodin Aktivní uhlí pro lesklé bílé zuby: mikročástice aktivního uhlí kartáčku Black Whitening obsažené v jeho štětinách odstraní zabarvení a vyleští povrch zubů bez poškození skloviny. Uhlíkové částice jsou podstatně měkčí než dentální materiál, a proto jsou šetrné k zubní sklovině a zubovině. Nová technologie zubního kartáčku Black Whitening v sobě spojuje dokonalou dentální krásu a medikální přínos.Megasmile Black Whitening II Sonic Modrý Přirozeně bělejší zuby již po několika čištěních Zuby budou bělejší zásluhou kombinace aktivního uhlí a sonické čistící technologie.... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS