Sháníte český návod k mixéru/šlehači Russell Hobbs 22990?

Russell Hobbs 22990 – český návod

Předtím, než uvedete mixér/šlehač Russell Hobbs 22990 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k Russell Hobbs 22990 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Russell Hobbs 22990

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Russell Hobbs 22990dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Russell Hobbs 22990 – informace

  • český návod k výrobku Russell Hobbs 22990 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: Russell Hobbs Mixéry/šlehače
  • Barva: čirá
  • Druh: stolní
  • Počet rychlostí: 2
  • Regulace rychlosti: #EANF#
  • Materiál: #EANF#
  • Cena Russell Hobbs 22990: 990 Kč

Russell Hobbs 22990 základní info
nejlepší cena

Russell Hobbs 22990 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Russell Hobbs 22990
Parametry Russell Hobbs 22990
Obchody s produktem Russell Hobbs 22990

mixér Russell Hobbs 22990 - návod, manuál, příručka

Recenze Russell Hobbs 22990

Russell Hobbs 22990 manuál

Russell Hobbs 22990 uživatelská příručka

Russell Hobbs 22990 pdf

Milujete domácí smoothie, polévku či omáčku, ale jste již unavení z neskladných mixérů rozložených po celé vaší kuchyňské lince? Potom je pro vás stolní mixér EasyPrep tím... celá specifikaceMilujete domácí smoothie, polévku či omáčku, ale jste již unavení z neskladných mixérů rozložených po celé vaší kuchyňské lince? Potom je pro vás stolní mixér EasyPrep tím správným řešením. Jeho chytrý design umožňuje skleněnou nádobu otočit a nasadit ji na základnu, což vám ušetří 1/3 výšky přístroje, proto se vejde i do menších skříněk. Ovládá se pomocí jednoduchých tlačítek, nejsou zde žádné komplikované displeje, což znamená, že se můžete vrátit domů z posilovny hladoví a pohotově si udělat vynikající polévku pro zahnání hladu! Víme, že příprava vlastního smoothie, polévky či dipu může způsobit dost nepořádku, to je důvod, proč jsme navrhli tento stolní mixér EasyPrep tak, abyste ho mohli snadno vyčistit. Nezáleží, zda máte ruce špinavé od humusu nebo jste vylili trochu jahodového smoothie na mixér! Zapuštěná pogumovaná tlačítka zajistí, že je můžete lehce setřít a šína je s lehkostí pryč. Chytřejší skladování Hledání místa pro příslušenství všech spotřebičů může být náročné - a poskládat je znovu dohromady také. Můžete mít vše u sebe a snížit výšku mixéru o 1/3 tím, že otočíte nádobu, nasunete ji na základnu a omotáte kabel. Velká kapacita 1.7 litru Proč nenamixovat rovnou dvě porce? Skleněná nádoba má kapacitu 1.7 litru, takže můžete připravit polévku nebo omáčku pro celou rodinu nebo pro skupinu přátel. Bezpečnostní zámek zajistí, že vše bude tam, kde má být.
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS