Sháníte český návod k Verk Step Pedi 15685?

Verk Step Pedi 15685 – český návod

Předtím, než uvedete Verk Step Pedi 15685 do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Český návod k Verk Step Pedi 15685 obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.

Objednat návod Verk Step Pedi 15685

  • Pokud vyplníte tento formulář, pokusíme se pro vás návod v českém jazyce dohledat. Nevlastníme žádnou databázi návodu, při svém hledání vycházíme pouze z veřejně dostupných zdrojů informací.
  • Správce osobních údajů Jan Brokeš se sídlem Pičín 29, PSČ 262 25 IČ: 74558129 zpracovává v rámci poskytnutí plnění ze smlouvy Vaše následující osobní údaje – více si přečtěte zde.
Pokud se nám nepodaří český návod Verk Step Pedi 15685 dohledat, nabídneme vám návod k nejbližšímu modelu, cizojazyčnou podobu návodu či vrácení peněz zpět na bankovní účet, a to do 2 pracovních dní

Verk Step Pedi 15685 – informace

  • český návod k výrobku Verk Step Pedi 15685 vám ze zákona musí přibalit prodejce
  • výrobce a řada: – Elektrické manikúry a pedikúry
  • parametry: 2, Vhodné pro diabetiky, baterie
  • cena Verk Step Pedi 15685: 299 Kč

Verk Step Pedi 15685 základní info
nejlepší cena

Verk Step Pedi 15685 popis, recenze, obchody

Recenze a poradna Verk Step Pedi 15685
Parametry Verk Step Pedi 15685
Obchody s produktem Verk Step Pedi 15685

Verk Step Pedi 15685 - návod, manuál, příručka

Recenze Verk Step Pedi 15685

Verk Step Pedi 15685 manuál

Verk Step Pedi 15685 uživatelská příručka

Verk Step Pedi 15685 pdf

Elektrický pilník na chodidla Step Pedi je určen na údržbu chodidel. Odstraňuje ztvrdlou kůži na chodidlech, stačí se jen postavit na rotační pilník přístroje. Přístroj je možné používat ve sprše, také při sledování televize nebo čtení knihy. Přístroj je pohodlný, nemusíte se již více natahovat ke chodidlům. Za krátký čas budou vaše nohy hebké a měkké. Pokud vás unavuje neustále se sklánět a natahovat k nohám při odstraňování odumřelé a ztvrdlé kůže na chodidlech nebo na to zkrátka nemáte čas, Step Pedi je přesně to, co potřebujete. Ztvrdlou kůži na chodidlech odstraníte rychle a efektivně, aniž byste se museli natahovat k chodidlům. Odstraňte ztvrdlou kůži při sledování televize nebo čtení knihy. Natahování se k nohám při tradičním odstraňování ztvrdlé kůže je namáhavé a zabírá hodně času. S přístrojem Step Pedi vaše chodidlo jednoduše položíte na rotační pilník a můžete se věnovat jiným činnostem, po dobu co si vaše chodidla budou užívat zkrášlování. Je výborný pro starší lidi, kteří mají problémy při sklánění, a pro všechny, kteří chtějí ušetřit cenný čas a energii a zároveň dostat nohy do skvělé kondice. Elektrický pilník Step Pedi byl navržen tak, aby nabízel nejefektivnější ošetření, jaké jste kdy zažili. Pracuje automaticky, stačí ho jednoduše zapnout dotykem palce a pak už jen položíte chodidlo na rotační pilník, který udělá všechnu práci za vás, přičemž budete mít ruce zcela volné. Navíc se nemusíte obávat, že naděláte nepořádek, protože veškerá odstraněna kůže zůstane uvnitř přístroje, takže po použití jej jednoduše vyprázdněte do koše. Přísavky na spodní straně pilníku Step Pedi ho udrží pevně na podlaze, takže je bezpečný pro použití, i když sedíte, stojíte nebo ležíte. Zaoblené vnější hrany zaručují vyváženost chodidla a udrží ho na místě, ať už suché, nebo mokré a strukturovaná podložka poskytuje chodidlům jemnou masáž. Technická specifikace Napájení: 3x AA Šířka role: 5,5 cm Celkové rozměry: 25 cm x 10,5 cm x 6 cm Barva: bíláElektrický pilník na chodidla Step Pedi je určen na údržbu chodidel. Odstraňuje ztvrdlou kůži na chodidlech, stačí se jen postavit na rotační pilník přístroje. Přístroj je možné... celá specifikace
86 %

návodů dohledáme v českém jazyce.
V ostatních případech vracíme peníze.


123 minut

je průměrná doba dohledání u varianty EXPRESS